U17 futsal: Most játszottunk a legjobban!

why futsal

Deszken rendezték a Leány Futsal U17-es bajnokság aktuális fordulóját, melynek a házigazdája a ST. Mihály együttese volt. A salgótarjáni Skorpió csapata ezúttal távolmaradt a küzdelemtől, így Korcsogh Orsi csapatának a hazaiakon kívül a DEAC csapata volt az ellenfele az idei utolsó összevetésen.
Lányaink a ST. Mihály együttese ellen kezdték a szereplést, és a várakozásnak megfelelően mondhatni sima 5-0-s győzelmet aratott a szívósan küzdő ellenfelével szemben. Simon Dóri és Nádudvari Anna 2-2 gólt szerzett, Léner Fanni egyszer volt eredményes. DEAC elleni csoportrangadó ezúttal is színvonalas összecsapást hozott, ahol a szünetben az ellenfelünk vezetett egy góllal. Alig néhány perc alatt megfordítottuk a mérkőzést, először Simon Dóri, majd Léner Fanni vette be a debreceni kaput. Sajnos győzelemnek nem örülhettünk, mert ellenfelünk egyenlített, így igazságos döntetlen született az összecsapáson.
Erre a naptári évre lányaink befejezték a küzdelmet, legközelebb január 14-én lépnek pályára Debrecenben, ahol a DEAC csapata lesz a házigazda. Mint megszokhatták, ezúttal sem maradhat el a vezetőedző értékelése:

“Az összes eddigi fordult együttvéve most játszottunk a legjobban, ha kicsit pontosabbak vagyunk a kapu előtt, akkor a DEAC elleni mérkőzést is megnyerhettük volna. Remélem ezen sikerül majd a jövőben javítanunk!”

 

Vélemény, hozzászólás?