dvtkfelnott
Hírek

Velem kiáltsatok!

A korosztályom nem kevésszer az Edda művek dalaira múlatta az időt, az az együttes amely tagadhatatlanul Miskolchoz köthető, akárcsak a DVTK-Vénusz egyesülete. Bár még vastagon a tél van, ez az összecsapás már a tavaszi idény mérkőzése volt. Az őszi fordulóban Félegyházán borult a papírforma, hiszen a vendégek 7-3 arányban felülmúlták Dombó János együttesét. De ez már egy másik kávéház…  „Akkor is volt már olyan, Aki figyelt, csak figyelt…” Énekelte Pataky Attila rock bandája, de itt most ez nem a zenészekre, hanem csapatunkra vonatkozik. Lányaink leszűrték az akkori találkozó következményeit, és újult erővel vetették bele magukat az összecsapásba. A félidőben egygólos volt az előnyünk, Kovács Klaudia kapuját csak egyszer vették be, míg Görög Zsófi és Nagy Anett is feliratkozott a gólszerzők közé. Halkan jegyzem meg, hogy Zsófi nevét aligha foglalják imába Miskolcon, hiszen az ősszel is duplázott csapatunk népszerű Görije  Összegezve a félidőt: DVTK-Vénusz-Astra Artifex Kiskunfélegyháza 1-2…
„Amíg te tépsz és végzed a dolgod,
Amíg te izzadsz és hordod az álmod,
Amíg mi hozzáteszünk és elveszünk,
Amíg mi jót akarunk, és néha tévedünk”
Szóval, néha tévedünk… Szerencsénkre ez ezen a mérkőzésen kevésszer fordult elő, a védelem biztosan verte vissza a borsodi támadásokat, mindenki hozzátette a magáét, a CSAPAT (így csupa nagybetűvel) izzadt és végezte a dolgát, ahogy a dalban a loboncosnak igencsak nehezen nevezhető bandavezér megénekelte úgy kétezer tájékán. Haladtak a lányok, egyszer mattolták a védelmünket a második félidőben, de addig már Anett kétszer, Szabó Bogi, és a fentebb már említett Göri egyszer köszönt be. Három perc volt hátra a mérkőzésből, közte négy… De jött, igaz nem a Tenkes kapitánya, hanem Görög Zsófi harmadszor és Nagy Anett negyedszer, kialakítva a végeredményt ami 8-2 ide.
„Akarom, hogy velem kiáltsatok:
Tiszta életet és boldogságot akarunk,
Akarom, hogy nyújtsatok kezet,
Szeretném, hogy mind szeressetek!”
Veletek kiáltsuk, hogy szép volt Lányok, ezen az estén jó néhány szurkolónak okoztatok boldogságot. A sportszerű mérkőzésen a küzdő felek békés jobbot nyújtottak egymásnak a hármas sípszó végén, és leszögezhetjük, hogy a csapatot szeretik a szurkolók! Van egy rossz hírem is… Sem Nagy Anett páholy, sem Görög Zsófia szektor egy ideig nem lesz a Miskolci Városi Sportcsarnokban.
Dombó János mester a szép győzelem után is visszafogottan értékelte a mérkőzést :
„Gratulálok a Lányoknak a mai estéhez. Miskolcon nyerni nagy fegyvertény, főleg ekkora különbséggel. A második félidőben csapatunk régi erényeit csillogtatta egy sportszerű, és nagyszerűen küzdő ellenfél ellen.
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy mindenkinek, aki a sportágban tevékenykedik Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és sérülésmentes Új Évet Kívánjak!”

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

Szólj hozzá