Kétmillió!

pentele

Minden egyesület életében vannak kulcsfontosságú pillanatok, vannak első győzelmek, vannak első címek, vannak nyeretlenségi időszakok és vannak szerencsére győzelmi sorozatok. Ez utóbbiról emlékezünk itt meg, méghozzá a Női Futsal Magyar Kupa ürügyén. Csapatunk 2.000.000 azaz KETTŐMILLIÓ !!! perce címvédője a Magyar Kupának. Ezen álomhatárt 2016. december 28-án értük el. Aki úgy gondolja, hogy utánaszámol, elárulom, ez közel négy év percekben kifejezve.
Gratulálunk valamennyi játékosunknak, munkatársunknak, akik ezalatt az időszak alatt résztvevője volt valamelyik sikernek, és köszönjük szurkolóink buzdítását, mert nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.
Mi mással is tehettük volna emlékezetessé ezt a csodálatos jubileumot, mint egy kupagyőzelemmel.  Csapatunk részt vett a XXVI. Pentele Kupán, Dunaújvárosban. Lányaink veretlenül, mi több, kapott gól nélkül szerezték meg a  kupát, és számos különdíjjal gazdagodtak játékosaink.  Fogl „Matu” Katalin gólkirály, míg Szabó Boglárka a döntő legjobb játékosa lett, de ezzel még nem értünk díjaink végére, hiszen a torna szervezői hatalmas feladat elé állították saját magukat. A résztvevő közel száz játékosból kellett kiválasztaniuk a legszebbet, aki csapatunk játékosa, a mindig mosolygós Balázs Eszter lett.
Csapatunknak gratulálunk a győzelemhez és a különdíjakhoz!

 

Vélemény, hozzászólás?