A TÉT A FINAL FOUR!

finalfour

Felnőtt csapatunk szombaton a DVTK-Vénusz csapata ellen mérkőzik a négyes döntőbe jutásért Miskolcon.

Mondhatnánk azt is, hogy az évek óta kupagyőztes csapatunktól már hagyomány, hogy döntőbe jusson, de ehhez még Dombó János tanítványaira egy nagyon nehéz 2×20 perc vár. Reméljük, hogy sikerül ismét döntőt játszania csapatunknak!

 

DVTK – Vénusz – Astra-Artifex Kiskunfélegyházi Bulls FC

Helyszín: Miskolc, Városi Sportcsarnok

Kezdés:18.00 h

 

U17-es futsal-csapatunk Debrecenbe utazik és megkezdi a második kört a bajnokságban. Sajnos a Salgótarján csapata visszalépett a további küzdelmektől, így csak két mérkőzést játszik a csapat a Debrecen, és a Szent Mihály csapata ellen.

 

Időpont: 2017.január 14. (szombat)

Helyszín: Debrecen, DASE, Kecskeméti János Sportcsarnok

Kezdés: 10.00 h

 

U13-as futsal is lesz szombaton. A Síber Rita lányai nagyon szép eredménnyel zárták az őszt, és első helyről vágnak neki a folytatásnak.

 

Helyszín: Kartal, Kovács László Sportcsarnok

Kezdés: 9.50 h

 

A legkisebbek is holnap lépnek pályára. A Pest megyei U11-es futsal7vége harmadik fordulójában Monorra utaznak a lányok, hogy ismét megmérkőzzenek a fiúkkal. Ezúttal az FC Dabas, és az Ócsa VSE lesz az ellenfél.

 

Helyszín: Monor, Szterényi János Szakközépiskola

Kezdés: 09.35 h

 

Vasárnap U15-ös futsal-csapataink lépnek pályára. I. osztályú U15-ös csapatunk Kiskunfélegyházán 16.30 h-kor, a Kész Arénában fogadja a Hajdúböszörmény csapatát, II. osztályú U15-ös csapatunk pedig Gödöllőn lép pályára a soron következő fordulóban.

 

Helyszín: Gödöllő, Hajós Alfréd Általános Iskola

Kezdés: 10.50 h

 

A mérkőzésekre minden szurkolót szeretettel várunk!

Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?