A visszaszámlálás elkezdődött!

futsal magyar kupa 2013

 

 

 

Hétvégén nagy feladat vár NBI-es futsal csapatunkra, Veszprémben rendezik ugyanis a 2017-es Futsal Magyar Kupa döntőt. 2012 óta állandó résztvevő csapatunk, ebből négyszer már sikerült elhódítanunk a kupát, és nem titkoljuk, szeretnénk ötödször is a magunkénak tudni.

Ne szaladjunk ennyire előre, hiszen mostani négy napos (+ egy ráadás) sorozatunkkal az eddigi kupagyőzelmeinket szeretnénk bemutatni. 2012-ben szerepeltünk először kupadöntőben, ott az ezüstérmet sikerült megszereznünk, 2013-tól viszont sorozatban négyszer az Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapata emelhette magasba a serleget!

 

A 2013-as évben még nem volt Final Four. Csapatunk a második körben kezdte meg kupaszereplését, és itt a DVTK Vénusz csapatát búcsúztatták a lányok a kupa további küzdelmeitől. (4-0)

A harmadik fordulóban a Rubeola FC Csömör gárdájával mérkőztünk, ahonnan négy gólos különbséggel (7-3) léptünk tovább.

A negyedik fordulóban a Rába ETO ellen játszottuk az elődöntőt. Itt két mérkőzésen dőlt el a továbbjutás. Hazai pályán szűkebb győzelmet sikerült aratni a győri lányok ellen (3-1). A második meccsen Győrben ezzel szemben nagyarányú győzelemmel (7-2) múltuk felül ellenfelünket, és ezzel a győzelemmel 2012 után ismét kupadöntőbe került csapatunk, ahol az Univerzum csapata várt ránk. Azok az Univerzumos lányok, akik az előző évben “kiénekelték a sajtot a szánkból”.

Fűtötte a csapatot a visszavágási vágy…de beszéljen most szöveg helyett a videó:

 

 A 2013-as Futsal Kupagyőztes csapatunk:

Vincze Anikó

Szekér Anita

Jakab Kata

Nagy Anett

Megyes Ágnes

Oláh Erika

Benkő Mónika

.Szabó Nóra

Godvár Katalin

Pincze Gabriella

Molnár Judit

Zágor Bernadett

Szabó Boglárka

 

Érdekesség, hogy Nagy Anett, Godvár Katalin, és Szabó Nóri már 2013-ban is kupagyőztesek voltak, és jelenleg is készülnek a döntőre. Szabó Bogi már négy éve is meghatározó tagja volt a csapatnak, de nem tudott részt venni akkor a kupadöntőn válogatottbeli szereplése miatt. A mostani 2017-es kupadöntőt is ki kell hagynia, de a videóban elhangzik a recept a lányoknak, hogyan lehet mégis pótolni a kiváló futsal játékosunkat..

 

Vélemény, hozzászólás?