Babonából

mtk

Szombat kora délután lányaink számára is megkezdődött a JET-SOL Női Nb1 tavaszi idénye, jelképesen a tizenharmadik fordulóval. Kinek babonás ez a szám-kinek nem, nem tudhatom, egy tény viszont, hogy az MTK Hungária csapatához látogatni nem számított jó ómennek. Többször tettünk már róla említést, hogy Dombó János vezetőedző előszeretettel ad lehetőséget a bizonyításra korosztályos játékosoknak a „nagyok” között.
Ezúttal a kapuban volt a debütáns, Horváth Vivien személyében. A Siklóson edző játékosunknak nem hozott nagy szerencsét a tizenharmadik forduló, hiszen a hazai csapat szűk negyven perc alatt kétszer bevette a kapuját, először egy jól eltalált távoli lövéssel, másodszor egy közeli fejessel. A félidőben ezzel a két góllal vezettek a hazaiak.
A második játékrészben csapatunk sokkal nagyobb elánnal kezdte, először Tyukodi-Halászi Kinga szabadrúgását védte nagy bravúrral a válogatott hálóőre Szőcs Réka, majd ezt követően Krascsenics Csilla betalált a kapuba, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. Maradt a 2-0, ennek akkor nem igazán örültünk. Ezután Horváth Vivi többször ziccerben hárította a hazai próbálkozásokat, bizonyítván, hogy nem véletlen állította be Őt Dombó mester. A hazaiak igyekeztek megszerezni a harmadik találatunkat, a mieink védekeztek, ez csak erősödött, mikor a hatvannegyedik percben a játékvezető kiállította csapatunk védőjét, Tatai Krisztinát, de Vivi hálója ezután már bevehetetlen volt.
A félidei állás ezúttal a végeredményt is jelentette, MTK Hungária FC- Astra-Selector HFC 2-0!

 

Vélemény, hozzászólás?