Szívritmus zavar esetén ellenjavalt

gcsej

Vasárnap délután, alig egy nappal a JET-SOL Liga tavaszi idénynyitóját követően pesterzsébeti Kruj Iván sportcsarnokban lépett pályára futsal csapatunk a zalai Göcsej SK együttese ellen. Arra lehetett számítani, hogy a vendégek ellentámadásokra rendezkednek be, de arra semmi sem utalt, hogy a hazai kapufák ezúttal a vendégeknek kedveznek. Izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzést vívtak egymással a csapatatok, némi kellemetlenséggel, csapatunknak semmi nem jött össze, míg a vendégek egyik ellencsapása utat talált kapunkba. Húsz perc játék után a zalaiaknál az előny. Majd a második félidőben fordítunk, mondták többen a nézőtéren, ahol köszönhetően a korosztályos játékosoknak végig zúgott a HAJRÁ ASTRA! Aki még nem ismerte a pocsék kezdés fogalmát, most megismerhette, Gál Timi megdöngette a kapufát, és a kipattanóból elszaladtak a vendégek, 0-2… Voltam már jobb hangulatú mérkőzésen is… Ami viszont változatlan volt, a szurkolók igencsak egymásra találtak a CSAPATTAL, akik elveszett labdát nem ismertek, Erzsébeten az ilyen hozzáállásra mondják, hogy „mentek, mint a meszes”. És, ha már az erzsébeti szlengeknél tartunk, Tyukodi-Halászi Kinga felsősarkos gólja lekapta a pókot a sarokból, megvan a szépítés, igaz ebben a sportágban tizenhárom perc sok mindenre elég. Kezdetben például néhány kapufára… De jött Gál Timi és estében bevette a zalai kaput. Négy perc van még hátra, a sok futás kezdte kimeríteni a vendégeket, és alig negyven másodperccel a vége előtt ismét csattant a labda a kapufán, de a kipattanóból a Csapat Kingája megszerezte önmaga második gólját, de ami sokkal fontosabb, a vezetést a Csapatnak. Negyven másodperc, maga az örökké valóság… de nem itt, MEGVAN!
Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC –Göcsej SK Sport 36  3-2 !

Összegezve, amennyiben Önnek vagy ismerőseinek az alábbi tünetek jelentkeznek az életében nem javasolnánk a Csapat futsal mérkőzéseinek a látogatását:
mellkasi remegésérzés, túl gyorsan verő szív, túl lassan verő szív, mellkasi fájdalom, légszomj, bizonytalanság érzés, szédülés, ájulás, vagy ájulás közeli állapot.

Viszont amennyiben ezekkel a tünetekkel nem rendelkezik, sok szeretettel várjuk!

Vélemény, hozzászólás?