U15-ös hétvége!

U15cats

Ezen a hétvégén csak U15-ös csapataink léptek pályára. Szombaton nagypályás csapatunk játszott bajnoki mérkőzést a DVTK csapatával hazai pályán, a Szentmiklósi úton. Az esős időjárás igen csak rányomta a bélyegét a mérkőzésre, és persze az is, hogy csapatunk edzőinek tartogatott némi meglepetést az IFA rendszer: játékvezetők ugyanis nem érkeztek a mérkőzésre, így szükség-játékvezető segítségével kellett megoldani a mérkőzés lejátszását.

A végeredmény 5-1 nem ide, de azt meg kell említenünk, hogy a DVTK ebben a korosztályban erős csapattal rendelkezik, és sajnos ahogy ősszel, most tavasszal sem sikerült megszorongatunk őket, pedig a lányok mindent megtettek annak érdekében, hogy ez sikerüljön.

 

Astra-Selector HFC – DVTK-Vénusz 1-5

g: Kovács Zsófi


Ami nem sikerült szombaton az sikerült vasárnap keresztpályán. Monoron rendezték az U15-ös félpályás bajnokság aktuális fordulóját. Bár a vasárnapi fordulót a Jánoshalma-Soroksár csapata nyerte meg 7 ponttal, a mi lányaink -kicsit fáradtan ugyan-, de két nagyon fontos győzelmet arattak, és továbbra is továbbjutó helyen állnak a csoportjukban!

 

A vasárnapi mérkőzések eredményei:

 

Monori SE – Astra HFC 1-3

g: Léner Fanni (3)

 

Astra HFC – Jánoshalma-Soroksár 0-1

 

Szigetszentmiklósi TK – Astra HFC 0-2

g: Harsányi Alexandra, Léner Fanni

 

A jegyzőkönyvek a mérkőzésekre kattintva megtekinthetők!

 

Hétvégén U15 nagypályás csapatunk nem játszik mérkőzést, az U15 félpályás bajnokság folyatódik, a következő játéknapot Szigetszentmiklóson rendezik vasárnap 15.00 órától.

 

Szép volt lányok, Hajrá Astra!

 

Vélemény, hozzászólás?