Az első idei bajnoki érem, azaz a bronz is szépen csillog!

U15 futsal FF4

Kiskunfélegyházán a KÉSZ Arénában rendezte meg a Magyar Labdarúgó szövetség a Leány Futsal II. osztály U15 Döntőjét, így Lányaink hazai pályán játszhattak a Final Four-ban.. Vendégül láttuk a Ferencvárosi TC, a Szent Mihály FC és Vác Futsal SE együttesét. Az esemény fontosságára mi sem jellemzőbb, mint, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Simon Ferenc Úr, Kiskunfélegyháza városvezetéséből Balla László Alpolgármester Úr is megtisztelte jelenlétével.
A versenykiírás sajátosságából adódóan Lányaink a FTC csapata ellen vívták elődöntőjüket, és izgalmas mérkőzésen 3-1 arányú vereséget szenvedtek. Csapatunk gólját Sieber Glória szerezte. A másik elődöntőben is izgalmas csata zajlott, a 2-1es szegedi győzelmet követően csapatunk a váci lányokkal mérkőzhettünk a harmadik helyért.
A helyosztókon kinyíltak a gólcsapok. Csapatunk remek játékot bemutatva, látványos találatokat szerezve 8-2 arányban legyőzte a Vác Futsal SE csapatát, megszerezte a bronzérmet. A mérkőzésen Sieber Glória 5, Szirényi Vivien 2 és Sieber Szófia volt eredményes. A döntőben szintén 8-2 lett a végeredmény, itt a FTC csapata diadalmaskodott. Szép eredmény ez a bronzérem, főleg azon tény ismeretében, hogy keretünkből többen tavaly nyáron ismerkedtek meg a futsallal. Korcsogh Orsolya, Király Bianka, Sieber Rita, Sieber Mátyás, Kovács József és Bircsák Gyula edzők remek munkát végeznek a lányokkal Dombó János vezetésével. Kimondhatjuk, hogy szép jövő áll a lányok előtt, ha nem térnek le az eddigi útról. Az eredményhirdetésen Balla László Úr és Simon Ferenc Úr adta át a megérdemelt érmeket és serlegeket a csapatoknak.
Gratulálunk a Lányoknak és a felkészítő Edzőknek!

 

Vélemény, hozzászólás?