Döntőben az U17-es futsal csapatunk!

futsdeac

U17-es futsal csapatunk vasárnap játszott a Final Fourba jutásért Debrecenben a DESOK Csarnokban. Csapatunkat a “B” középdöntőbe sorsolták a Csömör, a László SC, és a házigazda DEAC csapataival, ahol körmérkőzéses rendszerben küzdöttek egymás ellen a csapatok a négyes döntőért. Azért hogy teljes legyen a kép fontos megemlíteni, hogy az “A középdöntőben, a Hungária SC, az Airnergy, a Szent Mihály FC, és a házigazda PAFC- MITRE (Piliscsaba) szerepelt. Minden csapat azért küzdött, hogy csoportjában az első két hely valamelyikét megszerezze, hiszen ez jelentette a kvalifikációt a május 21-i kiskunfélegyházi az országos döntőbe.

A lányok először a Csömör csapata ellen léptek pályára, és 6-1-re sikerült megnyerniük a mérkőzést. Érdekesség, hogy Nádudvari Anna szerezte mind a hat gólunkat, ráadásul mindet Léner Fanni asszisztjából. A második mérkőzésünket a DEAC csapata ellen játszottuk amelyen sajnos 7-1-es vereséget szenvedtünk.Az utolsó mérkőzésen 8-4-re múltuk felül a László SC csapatát, és ezzel a két győzelemel U17-es lányaink is ott lesznek a fináléban május 21-én a KÉSZ Arénában!

Ez a klub történetében nagy siker, hiszen ebben a szezonban minden korosztályos futsal csapatunk bejutott a Final Fourba, és az eddigi két döntőn (U13, és U15 II. osztály) bronzérmet szerzett. (Az U15 I. osztály döntőjét május 20-án rendezik Miskolcon. Résztvevők: Tolna-Mözs, DVTK-Vénusz, Göcsej Sport Klub, Astra-Artifex Kiskunfélegyház Bulls FC)

 

Adósok vagyunk még az U17-es négyes döntő további résztvevőivel: csoportunkból a DEAC csapata lesz a másik döntős, az “A” középdöntőből pedig a Hungária SC (Ferencváros), és a PAFC-MITRE csapata a finalista. A versenykiírás szerint, az elődöntők párosítása a következő:

 

DEAC-PAFC-MITRE


Astra-Artifex Kiskunfélegyház Bulls FC – Hungária SC

 

Esélyt latolgatni még korai lenne, de azt bátran kijelenthetjük, hogy izgalmas mérkőzésekre van kilátás a döntőben, és reméljük, hogy az idei futsalban megszerzett érmeket tovább gyarapítják majd az U17-es lányok is!

 

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?