U18 Nem sikerült a bravúr az ETO ellen

etou18

U18-as csapatunk szombat délelőtt az ETO FC Győr ellen lépett pályára a Szentmiklósi úton. A mérkőzésnek volt némi tétje, mégpedig az, hogy amelyik csapat győzni tud, az előnyt szerez a másikkal szemben a negyedik helyért folyó harcban. Számunkra ez kisebb előnyt jelentett volna, számított volna az utolsó Viktória FC elleni mérkőzésünk eredménye is, az ETO-nak viszont gyakorlatilag a győzelem már a négybe jutást jelentette volna. (az első négy csapat még egy egyfordulós rájátszásban vesz részt a bajnokság vége után.)

A mérkőzés végig szoros volt, helyzetek itt is ott is adódtak a kapuk előtt. Az ETO szerzett vezetést, melyet egalizált csapatunk, majd kisebb zavart okozott számunkra a megadott büntető az ETO-nak, és meg nem adott nekünk. Még így is 2-2-es döntetlenre állt a mérkőzés a 79. percben, mikor az ellenfelünk  egy kontratámadásból eldöntötte a mérkőzés sorsát, és 3-2-re győzött.

Az ETO bent van a négyben, nekünk pedig marad az az öröm, hogy csapatunk sokat fejlődött az elmúlt két évben, több hiányzó ellenére partiban tudott lenni egy sokkal jobb feltételekkel rendelkező  ETO-val, valamint az, hogy több játékosunk már a felnőtt csapat öltözőjének ajtaján tud kopogtatni, sőt tavasszal szinte minden mérkőzésen volt olyan U18-as játékosunk, aki pályára lépett Dombó János csapatában.

Egy mérkőzésünk van még hátra a bajnokságban a Viktória FC ellen május 13-án Szombathelyen, és több mint valószínű, hogy U18-as csapatunk az 5. helyen fogja zárni a Kiemelt csoportban a bajnokságot.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

Vélemény, hozzászólás?