u15 fp

U15 félpálya: Döntőzünk!

Tegnap zajlottak az U15-ös félpályás bajnokság középdöntői. Két csoportra lett bontva a nyolc középdöntős csapat. Lányaink a nyugati csoportba kerültek a Zalaegerszeggel, a Siófokkal, és a Tolna- Mözs csapatával, míg a keleten a Szolnok, az Airnergy, a Gyulai Amazonok, és a Várda Sportegyesület csapott össze a döntőbe jutásért.

Bizonyos szempontból szerencsések lehetünk, hiszen nagyon sok játékosunk van ebben a korosztályban, így szinte a lehető legerősebb kerettel tudtuk felvenni a harcot az ellenfeleinkkel. Sőt elmondhatjuk, hogy siklósi alközpontunk játékosai remekeltek tegnap, hiszen góljaikkal belőtték csapatunkat a döntőbe! Egy “kakukktojás” volt azért a góllövők között mégpedig Harsányi Szandi, aki U18-as csapatunk alapembere, és aki szinte minden csapatunkban pályára lépett ebben a szezonban, nem is akármilyen teljesítménnyel!

Tehát erős csapatunk volt szombaton, és ennek megfelelően remek teljesítményt nyújtottak a lányok! Már az utolsó, (harmadik) mérkőzés előtt eldőlt, hogy sikerült a döntőbe jutni, hiszen a Zalagaerszeget Kovács Zsófi góljával 1-0-ra, a Tolna csapatát pedig 3-1-re sikerült legyőzni a fent említett Harsányi Szandi, Szirényi Vivien, valamint Halász Viktória góljaival.

Következhetett tehát a “csoportdöntő” a Siófok ellen. A mérkőzésen a negyedik, illetve ötödik percben történt gólváltás után (a siófoki lányok szereztek vezetést, amit Szirényi Vivien szinte azonnal kiegyenlített), nem bírtak egymással a felek és 1-1-es döntetlen lett a végeredmény.


Csapatunk tehát veretlenül a Siófoki Bányász csapatával együtt bejutott a 2016/2017-es U15-ös félpályás bajnokság döntőjébe, amit május 28-án rendeznek majd Budafokon.

A négyes döntő részvevői még a keleti középdöntőből a Szolnoki MÁV, és a Várda SE csapata.

Erős a mezőny, izgalmas mérkőzésekre van kilátás ezt garantálni tudjuk!

 

Gratulálunk a lányoknak, és edzőiknek, ez ismét nagy siker a klub életében, látszik, hogy szép munkát végeznek minden alközpontban(Siklóson, Kiskunfélegyházán) és Budapesten is a lányok, és az edzőik, hiszen a futsal négyes döntők után most labdarúgásban is döntőzhetünk!

 

Szép volt lányok!

 

Vélemény, hozzászólás?