A helyzet bosszúja…

kkafelntt

Vasárnap 12 óra 30 perc, Kóka, sportpálya. A szomszéd házakból jó ebédhez szól a nóta, többek közt Bangó Margittal, és Tarnai Kiss László Ennek a kislánynak rövid a szoknyája című dalával és persze a rántott hús hamisíthatatlan illatával. Itt a sportpályán lányaink a Kóka KSK csapatának vendégeként léptek pályára a Jet-Sol Liga 5. helyéért rendezett mérkőzésen. Csapatunk alaposan belekezdett a mérkőzésbe, hiszen az elején háromszor is ziccerben találták magukat a hazai kapu előtt, de a nótától eltérően nem a szoknya, hanem labda volt hol rövid, hol hosszú, tehát kimaradtak a helyzeteink, míg egy védelmi kihagyást kihasznált a hazaiak játékosa, megszerezvén a vezetést a Kókának. Ismét bebizonyosodott a foci régi igazsága, hogy ennyi helyzet nem maradhat ki büntetlenül. Nem is ennyi maradt ki, sikerült még a félidei sípszó előtt kihagyni újabb két lehetőséget.
Egyik helyi rendező meg is jegyezte a szünetben, hogy reálisan 4-1 lenne a javunkra, de az a fránya feltételes mód ezúttal sincs velünk…
Belekezdtünk a második félidőben is, talán nagyobb elánnal, mint az elsőben. Mentünk előre becsülettel, igaz játékunkból gyakran hiányzott a pontosság, vagy a szerencse, mert mérkőzés során először Görög Zsófi, majd Tyukodi-Halászi Kinga döngette meg a kapufát, de a bádogról mindig kifelé pattant a labda. A teljesség kedvéért azért ezúttal is kihagytunk több ajtó-ablak lehetőséget, még az utolsó percben is közel,( talán fél méterre voltunk a góltól), mikor Mészáros Dalma emelte az üresen maradt kapura a labdát, de ezúttal ez is célt tévesztett. Alig néhány másodperc volt hátra, mikor a kihagyott helyzetek másodszor is megbosszulták magukat, egy gyors hazai kontrával a Kóka beállította a 2-0 arányú végeredményt.
Remélhetőleg, ahogy Tarnai Tanár úr nótájában a lányból asszony lesz, nálunk a helyzetből gól lesz. Igaz erre kell várnunk egy szűk hetet, hiszen 2017. május 13-án 16:30 órai kezdettel a Szentmiklósi úton fogadjuk mostani ellenfelünket a párharc második összecsapásán.
Dombó János:“Ma kicsit sem volt szerencsénk, míg ellenfelünk két helyzetéből két gólt szerzett. A helyzeteket kialakítottuk, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. A jövő szombati mérkőzésen be kell rúgni a lehetőségeinket, és akkor egy újabb kókai találkozón dől el az ötödik helyezés. Gratulálok ellenfelünknek, mert két helyzetüket értékesítették, míg nekünk ez nem sikerült.”

 

Vélemény, hozzászólás?