NBI Vereség Győrben..

etonb1

NBI-es csapatunk szombaton a JET-SOL Liga 6.fordulójában Győrben lépett pályára az ETO ellen. A mérkőzés nem indult jól csapatunk számára, már a 13. percben vezetést szerzett ellenfelünk. A mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk az ETO-nak, mégsem sikerült gólt szereznünk, ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta az egyéni hibáinkat, bizonytalanságainkat. Sípos Lilla a 35. percben növelte az ETO előnyét, és hiába akadtak lehetőségeink a gólszerzésre, sajnos ezeket nem tudta kihasználni csapatunk, pedig az első félidő végén lett volna lehetőségünk szépíteni, de Dominika Dikanová emelése a kapufán csattant..Szerencsénk sem volt..

A második játékrész hasonlóan zajlott az elsőhöz, sok hibát vétett csapatunk, ellenfelünknek pedig volt egy Sípos Lillája, aki nem tudott hibázni, kihasználta az adódó lehetőségeit, és még két gólt szerzett a második félidőben. Sípos Lilla három találata között még Erdész Fanni is beköszönt, és így 5-0-ra megnyerte az ETO a mérkőzést.

Sajnos nem sikerült csapatunknak a bravúr, de hozzátennénk, hogy az ETO a bajnoki címre esélyes csapatok közé tartozik. Ma ennyi volt a két csapat között, de lányaink nem a valódi arcukat mutatták ezen a mérkőzésen. Nem voltak élesek, sok hibával játszottak, ami eddig abszolút nem volt jellemző rájuk.

Tudjuk, hogy ennél többre képes csapatunk, és reméljük, hogy a lányok ezt meg is fogják mutatni!

 

ETO FC Győr – Astra-4IG-HFC 5-0

g: Sípos Lilla (3), Paula Ugarte, Erdész Fanni


A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Foto: ETO Facebook

Vélemény, hozzászólás?