U16 Fölényes győzelem Újpesten!

u16ute

U16-os csapatunk vasárnap az Újpest csapatánál vendégeskedett a Tábor utcában. Eddig elég hullámzó volt a csapat teljesítménye, így nagy érdeklődéssel vártuk, hogy az UTE ellen mire lesznek képesek a lányok. Már az első félidőben esélyt sem adtak ellenfelüknek, a kapuja elé szegezték az újpesti csapatot, és szebbnél szebb támadásokat vezetve alakítottak ki rengeteg helyzetet. Ennek megfelelően már az első játékrészben négy gólos vezetésre tett szert csapatunk, a második félidőben pedig még hat gólt szereztek a lányok, kialakítva ezzel a 10-0-ás végeredményt.

Az egyetlen szépséghibája a mérkőzésnek, hogy kapusunkat Török Noémit a 75. percben kiállították. Bár Nono a labdát rúgta el, sajnos a játékvezető nem így látta, és piros lappal kiállította a remek formában védő kapusunkat.

Elmondhatjuk, hogy végre nagyon jól játszottak a lányok, szépen járatták a labdát, rengeteg támadást vezettek, igazán élvezték a játékot!

 

Szép volt lányok! Gratulálunk! Csak így tovább!

 

ÚFC – Astra-4IG-HFC 0-10

g:Nádudvari Anna (2), Szirényi Vivien(2), Kosztics Rebeka, Halász Viktória, Rakovszky Fanni, Király Zsófia, Kirchner Anna, Légrádi Viktória


A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Vélemény, hozzászólás?