mtksrls

U19 “Lehet rosszul játszani, de…”

U19-es csapatunk szombaton az MTK korosztályos csapatát fogadta a CSHC pályán. Mondhatjuk, hogy az időjárás reggel 10 órára épp olyan fordulatot vett a hirtelen jött meleggel, mint csapatunk játéka az eddigiekhez képest. Az egyik legfontosabb meccsen nem sikerült olyan játékkal előrukkolni, amivel talán egy pici esélyünk lett volna az MTK ellen. Az okát keresgélni kell, de talán az is benne volt, hogy nem hittek magukban eléggé a lányok, ezt pedig egy MTK szintű csapat könyörtelenül kihasználja, ahogy az első félidőben meg is tette, mikor már 0-5 villogott a képzeletbeli eredményjelző táblán.

A második félidőben talán összeszedettebb lett a csapat, de messze nem nyújtotta azt a teljesítményt, amit a lányoktól már megszokhattunk.

Lehetne még ragozni, de nem tesszük. Gratulálunk az MTK-nak, nagyon erős csapatuk van, és még ilyen arányban is megérdemelten győztek!

Két hét múlva hasonló ellenfél következik, Győrben vendégeskedünk az ETO-nál, reméljük összeszedik magukat a lányok, és a játék képe más lesz, mint ezen a találkozón!

 

Astra-4IG-HFC – MTK Hungária FC 0-6

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Vélemény, hozzászólás?