Kiénekelték a sajtot a szánkból…

airn

U19-es csapatunk az őszi szünet miatt a szokásostól eltérően nem hétvégén, hanem ma délelőtt lépett pályára, és fogadta az Airnergy FC csapatát a CSHC pályán. A mérkőzés jól indult csapatunk számára, a végig agilisen játszó Megyesi Regi szögletéből ugyanis rögtön az elején gólt jegyezhettünk fel: Hermann Antónia érkezett jó ütemben, és sodorta a kapuba a labdát. A játék ezután is többnyire az ellenfél térfelén folyt, szépen játszottak a lányok, a lehetőségek, és a helyzetek jöttek sorban, és a pontrúgásaink is nagyon veszélyesek voltak. Csapatunk második gólja mégsem rögzített szituációból született, Nádudvari Anna passza után Vígh Dia kapta meg a labdát, majd gurított higgadtan a kapus mellett a kapuba. A játék képe alapján azt gondolta mindenki, hogy sorban jönnek majd még a gólok, azonban sajnos amilyen jól indult a félidő eleje, olyan rémálommá vált a vége. Először egy vitatható szituáció után megítélt szabadrúgást ívelt középre ellenfelünk, melyet Brázovics Evelin kapura küldött: a labda érintette a felső kapufát, majd rögtön a bal kapufán csattant utána vissza a mezőnybe, majd a kapusunk kezébe. Tolnai Alina már rúgta volna ki a labdát, a partjelző azonban lengetett, a játékvezető pedig középre mutatott… A bekapott gól után egy kicsit megzavarodott csapatunk, és 10 perccel később egy szabálytalanság következtében büntetőhöz jutott ellenfelünk. Pável Dominika nem hibázott, így2-2-es állással vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben nagy erőket mozgósított meg csapatunk a vezetés, illetve a győzelem megszerzése érdekében, több ordító helyzetünk is volt, azonban a mai napon lányaink nem tudták többször bevenni Bors Emese kapuját.

Nem akarunk igazságtalannak tűnni, ezért megemlítjük, hogy a vége azért izgalmasra sikeredett, hiszen a győzelem érdekében kockáztattunk, így ellenfelünknek is akadt akár mérkőzést eldöntő lehetősége is.

Reméljük, hogy a kimaradt ziccerek a jövő héten, a soron következő Videoton elleni meccsünkön már befelé pattannak, hiszen csapatunk nem titkolt célja a rájátszásba kerülés, amelyhez lányainknak minden meccsen a maximumot, sőt talán néha még annál is többet kell nyújtaniuk.

 

Astra-4IG-HFC – Airnergy FC 2-2

g: Hermann Antónia, Vígh Diána ill. Brázovics Evelin, Pável Dominika

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

foto: Airnergy 

Vélemény, hozzászólás?