NBI Godvár Kati szabadrúgásai győzelmet értek!

goooodvark

NBI-es csapatunk szombaton a Kóka FNLA vendége volt a Kocsis Sándor Sportközpontban. Dombó János lányai az elmúlt időszakban hiába igyekeztek, vagy játszottak a játék képe alapján szoros meccseket, nem igazán tudtak gólt szerezni, és ez kissé görcsössé tette csapatunkat. Bíztunk benne, hogy ezúttal megtörik a jég, és lányainknak egy esetleges győzelemmel a felsőházas reményeket is sikerül megtartania.  

Az első félidőben ez még nem sikerült, hiszen a Kóka csapata szerzett vezetést a mérkőzést 23. percében, és ezt a félidőig sikerült is megtartania. A második félidőben aztán végre valóban megtört az a bizonyos jég: Halászi Kinga egyenlített büntetőből a 63. percben, majd Godvár Katalin szabadrúgásai következtek: a 74. percben Véninger Tünde szerezte meg első gólját az Astra színeiben és ezzel átvettük a vezetést. A 84. percben szintén Godvár Kati szabadrúgás, szintén gól: ezúttal Csigi Eszterről sodródott a labda saját kapujába, és ezzel 3-1-re sikerült csapatunknak megnyerni a mérkőzést!

Nagyon fontos három pontot szereztünk, de nem csak a három pont megszerzése volt most fontos, hanem az is, hogy a csapat kijöjjön a gödörből. Még egy nagyon fontos mérkőzés vár hétvégén csapatunkra, és ha nyerni tudnak lányaink az Újpest ellen hazai pályán, valamint a sors is úgy akarja (a többi mérkőzés eredményétől is függ) akár a 4. helyen is telelhetnek lányaink.

 

Kóka FNLA – Astra-4IG-HFC 1-3

g: Buzás Kata ill. Halászi Kinga (büntetőből), Véninger Tünde, Csigi Eszter (öngól)

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető

 

Vélemény, hozzászólás?