NBI Győzelem a szezonzárón!

2017-11-20 3

Utolsó őszi mérkőzésüket játszották Dombó János lányai szombat ebédidőben. Csapatunk abban a tudatban léphetett pályára, hogy a párhuzamosan zajló mérkőzések alakulásától függően a felsőházban telelhet. Ennek szellemében léptek pályára lányaink, hiszen már az első percben az újpesti kapuba került a labda Fogl Kati fejese nyomán. Szokták volt mondani, hogy egy ilyen kezdés után sok kicsi góllal kell megzavarni az ellenfelünket, de mint oly sokszor az ősz folyamán, ezúttal is kimaradtak a helyzetek. Már mindenki a félidőt várta, mikor ismét Matula, azaz Fogl Katalin duplázta meg saját, és csapatunk góljainak számát. A félidőben, ASTRA-UTE 2-0.
A nézők közül többen összesúgtak a szünetben, hogy milyen szép volna hasonlóan kezdeni a második játékrészt, mint az elsőt, de csak nem akart megszületni a harmadik találatunk. Már majdnem letettünk arról, hogy csapatunk növelni tudja előnyét, és akkor következtek az ikrek pillanatai: a mérkőzés 56.percében Krascsenics Petra vette be a vendégek hálóját, majd rá kilenc minutummal ikertestvére Krascsenics Csilla is eredményes volt.

Klubunk történetében először fordult elő, hogy nagypályás bajnoki mérkőzésen egy ikerpár mindkét tagja gólt szerzett. Az UTE elleni 4-0-ás győzelemmel csapatunk az ötödik helyen zárta az őszi szezont, azonos pontszámmal, de kettővel rosszabb gólaránnyal, mint a negyedik helyen telelő DVTK.
A tavaszi folytatás nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a február 24-i idénykezdeten Szombathelyen lépünk pályára, majd az ETO csapatát fogadjuk, végül a FTC vendégei leszünk. Ezen mérkőzések után derül ki, hogy sikerül-e kiharcolni a felsőházba jutást.

 

Astra-4IG-HFC – Újpest FC 4-0

g: Fogl Katalin(2), Krascsenics Petra, Krascsenics Csilla

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Köszönjük szurkolóink egész ősszel tanúsított sportszerű biztatását, szurkolását!

Vélemény, hozzászólás?