Folytatódik a Jet-Sol Liga!

Felnőtt csapatunk szombaton futsal mérkőzésen hazai pályán fogadja a Gyulai Amazonok csapatát, vasárnap pedig elkezdődik a Jet-Sol Liga, lányaink Szombathelyen lépnek pályára a Haladás Viktória ellen.

Futsalban, ha győzni tud Dombó János csapata, akkor felléphet a harmadik pozícióba is (bár ez a Tolna- HTE mérkőzés végredményétől is függ). Fontos is lenne a három pont megszerzése csapatunknak, mert a Gyula elleni mérkőzés után mondhatni kettő, de leginkább három rangadót játszanak a lányok az alapszakasz utolsó három mérkőzésén. Ebből ráadásul kettőt idegenben: Szekszárdon, és Hajdúböszörményben. E két mérkőzés között pedig a Miskolci Vénusz csapatát fogadják lányaink Kiskunfélegyházán.

A felnőtt mérkőzés előtt 10.00 órától az U15-ös csapatok is megmérkőznek egymással.

Körülbelül 14 hét után vasárnap folytatódik a Jet-Sol Liga.

November 18-án csapatunk 4-0 győzelemmel zárt Üllőn az Újpest ellen, a tavaszi (vagy inkább téli) nyitányon nem lesz könnyű dolga lányainknak, hiszen ahogy csapatunk is, úgy a Haladás Viktória alakulata is küzd a felsőházi negyedik pozícióért, így nagy csatára lehet számítani vasárnap az Illés Akadémia műfüves pályáján.

Baranya megyében utánpótlás-futsalban Sellyén lép pályára a harmadik, egyben utolsó fordulóban U19-es csapatunk, ahol az ezüstérem megszerzése a cél lányaink számára.

 

Női futsal NBI 18.forduló

 

Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls FC – Gyulai Amazonok

2018. február 24. 12.00 h, Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna

 

Jet-Sol Liga Női NBI 12. forduló

 

Haladás Viktória – Astra-4IG-HFC

2018.február 25. 12.00 h, Szombathely, Illés Akadémia

 

Leány Futsal I.osztály U15 18.forduló

 

Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls FC – Gyulai Amazonok

2018.február 24. 10.00 h, Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna

 

Baranya megyei U19 futsal

2018. február 25. 12.00 h, Sellye

 

Vélemény, hozzászólás?