IV. Bozsik torna-Kicsit sem fagyosszentek

Az idei negyedik Bozsik tornát Gyömrőn rendezték meg, ahol ezúttal lányaink a Budaörs, FTC, UTE és a házigazda Gyömrő csapatával mérkőztek meg ma délután. Az időjárás nem lett a barátunk, hiszen az alig nyolc fokhoz erőteljes szél párosult, amitől lényegesen hidegebbnek tűnt. Mindez nem zavarta a lányokat a játékban, szebbnél szebb támadásokat vezettek, melyeket többször góllal fejeztek be, de az is elmondható, hogy a védekezésre is jelentős figyelmet fordítottak. Jó volt látni, hogy a szépszámú szurkoló előtt játékosaink bíztatták egymást, ha valaki hibázott is, mindig akadt egy CSAPATTÁRS, aki a segítségére sietett. Nem véletlen a nagybetű használata, hiszen egyre jobban formálódik egy CSAPAT, ahol a rutinosabbak folyamatosan biztatják a többieket.
Túl a negyedik tornán, bátran kijelenthető, hogy az elvégzett munka egyre látványosabb eredményt hoz, de játékosaink tudják, hogy igencsak sok munka vár még rájuk.
A Bozsik tornák jellemzője, hogy csapatonként egy-egy játékos jutalmazható oklevéllel, ezt ma csapatunkból Gréts Zoé kapta, gólra törő, eredményes játékáért.

Gratulálunk minden résztvevő játékosnak, és köszönjük a szurkolók folyamatos biztatását!

Vélemény, hozzászólás?