Remek játékkal győztünk Békéscsabán!

U19-es csapatunk a kiemelt csoportban szombaton játszotta le utolsó mérkőzését a 2018-as évben. A nagy hideg sem okozott gondot lányainknak, az első perctől kezdve csapatunk irányította a játékot, rengeteg helyzet, lehetőség adódott ellenfelünk kapuja előtt. Az 5. percben Léner Fanni találatával a vezetést is megszerezte csapatunk. A szemre is tetszetős játék meghozta a várt gólokat:Kubitsch Eszter duplájával, valamit Szennai Tímea, és Léner Fanni második góljával az első játékrész után már ötgólosra nőtt a különbség a két csapat között.

A lányok nagy kedvvel játszottak, így a második félidőben sem álltak le a “gólgyártással”. Léner Fanni még két gólt akasztott az egyébként remekül védő békéscsabai kapus Micskei Maja kapujába, két gólja között pedig Kovács Alexandra is betalált, védhetetlenül lőtt a bal felső sarokba. A 75. percben Kubitsch Eszter meglőtte harmadik gólját, mellyel már 9-0-ra vezetett csapatunk. A 78. percben aztán jött a hab a tortán, a tizedik gól, hiszen olyan játékosunk szerezte, aki második térdműtétjéből épült fel. Simon Dóri két évet hagyott ki, hiszen mindkét térdében pótolni kellett az elülső keresztszalagot, és először játszott végig egy teljes félidőt csapatunkban.

Végre kijött a lépés lányainknak, méltóan zárták ezzel a mérkőzéssel az évet, hiszen mindenki bele tudta tenni a saját részét a mérkőzésbe, magabiztos, jó játékkal sikerült győzni lelkes ellenfelünkkel szemben.

 

U19 Kiemelt csoport 11. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Astra Alef HFC 0-10

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi képre kattintva megtekinthető!

Vélemény, hozzászólás?