U15-ös csapatunk középdöntős

A Pest megyei U15-ös leány bajnokságban vasárnap zajlottak az utolsó mérkőzések a csoportokban. Csapatunk két kerettel vágott neki a sorozatnak, melyből az egyikben (Astra II.) a fiatalabb, leginkább U14-es korú játékosaink léptek pályára, a másikban (Astra I.) pedig az U16-os lányaink küzdöttek. Mindkét csapatunk remekül szerepelt a csoportmérkőzéseken, a “nagyok” gyakorlatilag nem tudtak hibázni, és hat győzelemmel zártak, mellyel a “C”-csoport első helyét meg is szerezték. A kisebbek pedig négy győzelemmel, és két vereséggel végeztek, ami remek teljesítmény, hiszen az itt játszó lányaink nagyobb része két évvel fiatalabb, mint a kiírt korosztály. A “kicsik” a harmadik helyen végeztek a csoport-tabellán.
A lebonyolítás a továbbiakban a következő: mindhárom csoport (A,B,C) első két helyezettje középdöntőben küzd majd meg a négyes döntőbe jutásért két csoportban. A további csapatok az azonos pozícióban végzettekkel játszanak majd csapatonként további 2-2 mérkőzést. A harmadik szakaszban már csak a négyes döntőre kerül sor, ahova a két felsőházi csoport első, és második helyezettjei jutnak be.

A “C” csoportból az egyes számmal jelzett csapatunk mellett a TFSE lányai jutottak a közdépdöntőbe. A másik két csoportból az Isaszeg Bázis FC (tulajdonképpen az MTK játékosai), a Jászberényi FC, valamint a KISE gárdája jutott tovább. (A hatodik csapat kiléte egyelőre még nem biztos, mert az adatbankban az Airnergy és a Szent Pál Akadémia mérkőzésére látszólag nem került sor, és így /számunkra/ még kérdéses melyik csapat a továbbjutó) A középdöntőben, ahogy fent említettük két csoportban zajlanak tovább a küzdelmek, de arról, hogy lányaink melyik csoportba kerülnek, még nincsenek információink.

Szép volt lányok, csak így tovább!

A “C” csoport végeredménye (a mérkőzések IDE kattintva megtekinthetők)

Vélemény, hozzászólás?