Több csapatunknak is véget ért a téli futsalbajnokság

U11-es és U13-as csapatunknak véget ért a téli Futsal7vége sorozat. Az utolsó csoportmérkőzéseken vettek részt lányaink az elmúlt hétvégén, ahol két-két mérkőzéssel zárták a tornát. Az egyik mérkőzés mindkét korosztályunknak jól sikerült, az U13 2-2-es döntetlent játszott a Dunaújvárossal, U11-es csapatunk pedig szoros mérkőzésen 6-4 arányban maradt alul a Taksony SE ellen úgy, hogy félidőben még döntetlen volt az állás. Ezután sajnos megsérült a kapusunk, és így a fiúk nyertek, de nagy dicséret illeti a lányokat a négy lőtt gólért.
A BLSZ által szervezett országos futsal-bajnokságok csoportmérkőzései is véget értek, és bár nem jutottak tovább a lányok sem az U15-ös, sem pedig az U13-as tornán minden dicséretet megérdemelnek, hogy fiúk ellen végigküzdötték ezeket a sorozatokat. Ez a legkisebbekre is vonatkozik, még úgy is, hogy talán az U11-es korosztályban volt a legkisebb a különbség a fiúk, és a lányok között. Érdekes volt látni, tapasztalni azt, hogy a fiúk ellen milyen energiákat tudtak mozgósítani a lányok, végigküzdötték az összes mérkőzést eredménytől függetlenül, és ha már annyit sikerül elérni, hogy csapatainktól ezt a mentalitást láthassuk a lányok elleni mérkőzéseken is, akkor mindenképp hasznosnak ítélhetők meg a fiúk elleni csaták.
Baranya megyében folytatódott az U19-es leány bajnokság, ahol csapatunk az MLE csapataival vív mérkőzéseket. Az első fordulóban két döntetlent értek el a lányok az MLE “piros”, és “fehér” gárdái ellen. Ezen a hétvégén az első mérkőzésen a “pirosak” ellen folytatódott ez a sorozat, szintén 2-2-re végződött a mérkőzés, a “fehér” pécsiek ellen azonban 10-2-re alulmaradt csapatunk. A harmadik, egyben utolsó fordulóra szombaton kerül majd sor.

A mérkőzések jegyzőkönyveit a korosztályokra kattintva lehet megtekinteni:

U11

U13

U15

U19

Vélemény, hozzászólás?