Döntetlen az MTK ellen

MTK Hungária FC – Astra-Alef HFC 0-0

Felnőtt csapatunk szombaton az MTK együttesénél vendégeskedett Monoron. Lányaink céljaik eléréséhez pontot, illetve pontokat szerettek volna elhozni a tavalyi bajnok kék-fehérektől, ami végül sikerült. Bár a mérkőzésen az MTK csapata birtokolta többet a labdát, és alakított ki néhány veszélyes helyzetet, Farkas Katalin kapuját nem tudta bevenni Cseh András gárdája.
Ez a döntetlen abból a szempontból is értékes lett csapatunk számára, hogy az időben később kezdődő ETO FC Győr-Haladás Viktória találkozót szintén egy-egy ponttal zárta mindkét együttes, így csapatunkat már csak egy pont választja el a negyedik pozíciótól, melyet jelenleg a Haladás Viktória csapata foglal el. A következő fordulót pedig éppen Szombathelyen játsszák majd Dombó János lányai, és ha sikerülne esetleg győzni, akkor a két csapat helyet cserélne egymással a tabellán.

Csapatunk kerete a mérkőzésen:
Farkas Katalin – Vidovenyecz Anna – Vidács Krisztina – Véninger Tünde – Nagypál Fatima – Szabó Boglárka- Dikanová Dominika – Krascsenics Csilla – Sipos Lilla – Gelb Mónika – Krascsenics Petra – Hatala Boglárka

A mérkőzés összefoglalója

 

A következő ellenfél: Haladás-Viktória

Vélemény, hozzászólás?