Vereség a Ferencvárostól

Ma délután került sor Csepelen U14-es lányaink mérkőzésére a Ferencváros ellen. Már a mérkőzés elejétől kezdve rohamozni kezdte kapunkat ellenfelünk, de a lányok jól védekeztek, és a labdaszerzések után gyors támadásvezetésekből csapatunknak is volt helyzete, lehetősége az FTC kapuja előtt. Ezeket sajnos nem sikerült kihasználni, és bár mindent elmond a mérkőzésről, hogy a mezőny legjobbja kapusunk, Kinka Petra volt, egészen a 19. percig nem született találat. Ekkor azonban megszületett az első Ferencvárosi gól, és nem sokkal később a második is. Sajnos az első játékrész utolsó másodpercében is gólt ért el ellenfelünk, így háromgólos zöld-fehér vezetéssel mehettek szünetre a csapatok. A második játékrészben nagyon igyekeztek a lányok, hogy sikerüljön gólt szerezni, de már nem igazán tudtak veszélyes támadást vezetni ellenfelünk kapujára, ellenben a Fradi kétszer is eredményes volt, így 5-0-ra a Ferencváros nyerte a mérkőzést.
Kicsit bátortalanok voltak a lányok neves ellenfelükkel szemben, de rengeteget fejlődtek az elmúlt időszakban, reméljük, hogy ezt a következő mérkőzésen, a Soroksár ellen meg is mutatják majd!

Hajrá lányok!

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kinka Petra – Halász Anna – Perczel Szonja – Bagdi Doroti – Reibl Orsolya – Körmös Petra – Gáspár Viktória – Bajza Kata – Nagy Barbara – Sajgó Laura – Godzsa Ivett – Döbröczöni Zoé

 

Vélemény, hozzászólás?