2019-ben még nem győzte le senki csapatunkat

Női Futsal NBI. 20. forduló
TFSE – Astra-Herbária Kiskunfélegyházi Bulls FC 2-3
g: Kardosi Blanka (20’), Koch Fruzsina (35’) ill., Dikanová Dominika (23’), Krascsenics Csilla (25’), Gelb Mónika (38’)

Felnőtt csapatunk a női futsal NBI-ben utolsó alapszakasz mérkőzését játszotta a TFSE ellen. Csapatunknak nélkülöznie kellett ezen a találkozón Szabó Boglárkát, aki betegsége miatt nem léphetett pályára. A mérkőzés elejétől kezdve fölényben játszottak lányaink, rengeteg helyzetet, lehetőséget dolgoztak ki ellenfelük kapuja előtt, de a várva várt gól csak nem akart megszületni. Olyannyira nem, hogy az utolsó percben egy kontratámadás végén a TFSE csapata szerezte meg a vezetést, és ezzel a találattal zárult az első játékrész.
A második félidő elején megtört a jég, és két perc alatt fordított csapatunk. A 23. percben a tavasszal szinte minden meccsén gólt szerző Dikanová Dominika egyenlített, majd a 25. percben Krascsenics Csilla vette be ellenfelünk kapuját. A TFSE Koch Fruzsina találatával még tudott egyenlíteni, de Gelb Mónika 38. percben szerzett góljára már nem tudott válaszolni, így csapatunk 3-2-re megnyerte a találkozót.
Lányaink remek telet, illetve tavaszt produkáltak, magyar kupát nyertek, és gyakorlatilag veretlenül zárták az alapszakaszt, csak a Szekszárd otthonában vesztettek két pontot, ahol 3-3-as döntetlennel zárult a mérkőzés.

A bajnokság ezután elődöntőkkel folytatódik. Az alapszakasz 1-4 helyén végzett csapatok játszanak a döntőbe jutásért úgy, hogy az első helyezett a negyedikkel, a második helyezett pedig a harmadik helyezettel játszik a bajnoki döntőbe jutásért. A találkozók két nyert mérkőzésig tartanak. Csapatunk a Tolna együttesével, a másik párban pedig a Szekszárd a Hajdúböszörmény gárdájával küzd meg a döntőért.

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető

Vélemény, hozzászólás?