II. Tavaszi Bozsik torna a Kelen pályán

Gyorsan elrepült ismét két hét, a tavaszi szezon második Bozsik tornáját rendezték meg a Kelen SC sporttelepén szombat délután. Ezúttal összevont tornára került sor, hét csapat részvételével. Lányaink  a Kelen SC, Gyömrő, Budaörs, és a Városgazda csapataival mérkőztek meg, azaz nyugodtan kijelenthetjük, hogy ismerős ellenfelekkel találkozhattunk. Az elmúlt tornákkal összevetve feltűnő volt, hogy lényegesen kevesebb gól esett, mint szokott, de látványos megoldásokból nem volt hiány. Sportszerű, de igen kemény volt a küzdelem, szerencsére súlyosabb sérülés nem vetett árnyékot a rendezvényre. Csapatunkból többen nyújtottak kimagasló teljesítményt, az oklevelet ezúttal, mostani csapatkapitányunk Jurászik Tifani kapta.

Folytatás április 28-án, vasárnap 9:00 órakor az UTE szervezésében a Bánka Kristóf Sporttelepen, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Bakonyi Csaba edző: “Tanulságos tornán vagyunk túl, ahol gyakran a fizikai paraméterek domináltak, talán ennek is a következménye, hogy sokkal kevesebb gól született. A játékosok igyekeztek betartani a tőlük kérteket, látszott, hogy mit szeretnénk játszani. Köszönöm, hogy velünk volt csapatunk szurkolótábora, nagyon jól esett a lányoknak a buzdítás. Tifi okleveléhez gratulálok, ilyen nehéz még soha nem volt kijelölni a jutalmazottat, de az egész csapatot hatalmas gratuláció illeti meg.”

Vélemény, hozzászólás?