Vereség Győrben

U16 kiemelt csoport 15. forduló
ETO FC Győr – Astra-Alef HFC 3-1 (2-0)
g: Gaál Rebeka(23′), Hangyál Vanessza (25′), Rozs Fanni (68′) ill., Siber Glória (74′)

U16-os csapatunk vasárnap az ETO FC Győr csapatnál vendégeskedett Győrben. A két csapat ősszel 3-3-as döntetlent játszott egymással, így nehéz mérkőzésre számíthattak lányaink. Csapatunk jól kezdte a szezont, a Ferencvárost is legyőzte hazai pályán, de azóta nem játszott csapatunk nagypályán tétmérkőzést, talán ez is rányomta a bélyegét a mostani találkozóra.
A mérkőzést csapatunk kezdte jobban, lehetőségekig, helyzekig is eljutottak a lányok, de nem sikerült ellenfelünk kapujába találni. A 23. percben kicsit váratlanul a győriek szerezték meg a vezetést, majd két percre rá meg is duplázták előnyüket Hangyál Vanessza góljával. Ettől a találattól kezdve átvette a játék irányítását a győri együttes, azonban az első játékrészben több találat már nem született.
A második félidőben folytatódott a zöld-fehér fölény, és a 68. percben ez góllá is érett, Rozs Fanni vette be Török Noémi kapuját. Hat perccel a lefújás előtt csapatunk házi gólkirálynőjének, Siber Glóriának még sikerült szépítenie, és bár lett volna még csapatunknak alkalma akár az egyenlítésre is, sajnos nem sikerült több gólt szerezni, így 3-1-es hazai győzelemmel zárult a találkozó.
Csapatunk még ezzel a vereséggel is nagyon jó helyen áll az U16-os kiemelt bajnokság tabelláján, hiszen a harmadik pozícióból várják lányaink a folytatást úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint az első helyezett Szent Mihály, és a második MTK, és csak három pont különbségre vannak a szegedi együttestől.

A következő mérkőzését csapatunk április 13-án játssza, a Haladás-Viktória csapata érkezik majd Csepelre.

Hajrá Lányok!

Foto: ETO

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető

 

Vélemény, hozzászólás?