Kiszakadt a gólzsák!

U15-ös csapatunk szombaton a Pest megyei bajnokságban Piliscsabán lépett pályára, vasárnap pedig U14-es lányaink a Kocsis Sándor Sportközpontban a Soroksár vendégei voltak. Kicsit döcögősen indult a szezon mindkét csapatunknak, a tavaszi meccseken eddig nehezen születtek meg a gólok, ezen a hétvégén viszont minden sikerült a lányoknak, a sok munka meghozta végre a várva várt eredményt. Szombaton 18, vasárnap pedig 17 gólt “termeltek” ellenfeleik kapujába a lányok.

Piliscsaba SE – Astra HFC 0-18

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kinka-Petra- Bagdi Doroti – Bajza Kata – Gáspár Viktória – Körmös Petra – Sajgó Laura – Godzsa Ivett – Döbröczöni Zoé – Sánta Alexandra – Nagy Barbara – Deme Petra

Csapatunk már a 4. percben megszerezte a vezetést Godzsa Ivett találatával, és ezután gyakorlatilag nem volt olyan támadása lányainknak, amely nem hordozott volna veszélyt magában. Futószalagon gyártotta csapatunk a helyzeteket, és a gólokat is. Az első játékrész végén már 9-0-ra vezetettek lányaink, a második játékrészben pedig megduplázták az első félidőben szerzett találatok számát, így 18-0-ás Astra sikerrel végződött a találkozó.
Bajza Kata egymaga nyolcszor talált a piliscsabai kapuba, de nem akart nagyon lemaradni tőle Döbröczöni Zoé sem, aki ötször mattolta a hazaiak kapusát. Godzsa Ivett klasszikus mesterhármast szerzett, valamint Nagy Barbara, és Deme Petra is növelte saját, és csapatunk góljainak számát.

Ezzel a győzelemmel a lányok 21 ponttal a második helyet foglalják el a bajnokság tabelláján a 24 pontos Airnergy FC mögött.

Soroksár SC – Astra-Alef HFC 0-17

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kinka Petra – Bajza Kata – Halász Anna – Sajgó Laura – Bagdi Doroti – Reibl Orsolya – Körmös Petra – Godzsa Ivett – Döbröczöni Zoé – Nagy Barbara-Gáspár Viktória

A lányok annyira belejöttek szombaton a góllövésbe, hogy vasárnap az FTC pályán a Soroksár csapata ellen gyakorlatilag ugyanott folytatták, ahol szombaton abbahagyták. Annyi volt csak a különbség, hogy míg szombaton öten osztoztak a gólokon, addig vasárnap három mezőnyjátékosunk, illetve a kapusunk Kinka Petra kivételével mindenkinek sikerült ellenfelünk kapujába találni.
Bajza Kata ötször, Godzsa Ivett négyszer, Döbröczöni Zoé háromszor, Nagy Barbara kétszer vette be ellenfelünk kapuját, illetve Sajgó Laura, Körmös Petra, és Halász Anna lövése is utat talált a soroksári kapuba, így 17-0-ás Astra győzelemnek örülhettünk ismét.
Az U14-es bajnokság tabelláján az MTK, a Kelen SC, illetve a Ferencváros mögött a 4. helyen áll csapatunk 11 ponttal, ami remek eredmény annak tükrében, hogy lányaink többsége még csak 1-2 éve kezdett futballozni.

Nagy nagy gratuláció lányok, csak így tovább!!!

Vélemény, hozzászólás?