A húsvéti hétvége programja

Bár hétvégén ünnep van, és emiatt az MLSZ az utánpótlás bajnokságokban nem rendez fordulókat, az élet azonban nem áll meg sem a Jet-Sol Ligában, sem pedig a női futsal NBI-ben. Felnőtt csapatunk szombaton a DVTK-t fogadja Üllőn, vasárnap pedig a futsalé a főszerep, Soroksáron lépnek pályára a lányok a Tolna ellen, a futsal-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén. Nem vár könnyű mérkőzés Dombó János csapatára a Jet-Sol Ligában, hiszen a bajnoki döntőre pályázó DVTK eddig remek tavaszt produkált, csak a Ferencváros otthonában szenvedett 3-1-es vereséget, csapatunk pedig legutóbb pont nélkül érkezett haza Szombathelyről. Ennek ellenére a Haladás-Viktória elleni jó játék, és az, hogy Üllőn már sikerült pontot rabolni a diósgyőriektől okot adhat arra, hogy azt mondjuk, most sem elérhetetlen cél lányainknak otthon tartani akár a három pontot is.
Vasárnap megkezdődik a döntőbe jutásért folyó harc a futsal NBI-ben. A két nyert mérkőzésig tartó párharcot hazai pályán kezdi meg csapatunk. Az alapszakaszban az egymás elleni mérkőzéseken kétszer győztek lányaink, egyszer pedig 2-2-es döntetlennel végződött a találkozó. A papírforma tehát csapatunknak kedvez, viszont az előző évekből kiindulva abban biztosak vagyunk, hogy ellenfelünk nem fogja könnyen adni a döntőbe jutást, így izgalmas mérkőzésre számíthatunk.
A tavaszi szünet adta lehetőséget kihasználva húsvét hétfő után két csapatunk is pályára lép az utánpótlásban. Jövőhét kedden U16-os csapatunk Békéscsabán, U19-es csapatunk pedig Gyulán játssza majd le aktuális bajnoki mérkőzését.

Részletes program

 18. forduló
Astra-Alef HFC – DVTK
2019.04.20.      13.00 óra        Üllői Sporttelep

Női Futsal NBI elődöntő 1. mérkőzés
Astra-Herbária Kiskunfélegyházi Bulls FC – WSH-Palmfood Tolna-Mözs
2019.04.21.      17.00 óra        Soroksári Sportcsarnok

Leány U19 dél-keleti csoport 15.forduló
Gyulai Amazonok – Astra-Alef HFC
2019.04.23.      13.00 óra          Gyulai id. Christián László Városi Sporttelep

Leány U16 kiemelt csoport 17. forduló
Békéscsaba 1912 Előre – Astra-Alef HFC
2019.04.23.        14.00 óra               Békéscsaba, Kórház utcai Stadion

A mérkőzésekre minden szurkolót szeretettel várunk!

HAJRÁ ASTRA!

 

Vélemény, hozzászólás?