Győzelem Békéscsabán

U16 Kiemelt csoport 17. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Astra-Alef HFC 0-5 (0-3)
g:Siber Glória(2), Siber Szófia, Légrádi Viktória, Gajdácsi Bianka (öngól)

U16-os csapatunk tegnap a kiemelt csoport 17. fordulójában Békéscsabán vendégeskedett. Az őszi 7-0-ás sikerből, illetve a csapatok tabellán elfoglalt pozíciójából következtetve a papírforma egyértelműen lányaink győzelmét sejtette, és ennek megfelelően zajlott le a mérkőzés is. A rengeteg helyzetből, és lehetőségből ötöt sikerült kihasználni csapatunknak, de ha kicsit jobban koncentrálnak a lányok a befejezéseknél, akkor akár kétszámjegyű is lehetett volna a találatok száma. A 12. percben Siber Szófia szerzett vezetést csapatunknak, de két perccel később már kétgólosra nőtt az előny, Siber Glória talált ellenfelünk kapujába. Ezt a 34. percben is megtette, így 3-0-ás Astra vezetéssel mehettek szünetre a csapatok. Rögtön a második félidő elején a liláknál Gajdács Bianka Virág a saját kapujába talált, ötödik gólszerzőnk pedig Légrádi Viktória volt, aki a 78. percben alakította ki a mérkőzés végeredményét.
Ezzel a győzelemmel a lányok a tabella élére ugrottak, bár vetélytársaink két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Csapatunknak még mindig nagy esélye van megnyerni a bajnokságot, de hogy ez sikerüljön, az összes hátralévő mérkőzésen be kell gyűjtenie a három pontot. Sorrendben az MTK, Szent Mihály, a Hatvan, és Soroksár ellen. Ez nem is tűnik lehetetlen vállalkozásnak, hiszen a fent említett csapatokat ősszel sikerült már egyszer legyőzni!

A Békéscsabán győztes csapat kerete: Török Noémi – Horváth Fanni – Meggyes Melánia – Reibl Orsolya – Ordasi Szimonetta – Kirchner Anna – Siber Glória – Hári Kata – Siber Szófia – Dancs Diána – Király Zsófia – Légrádi Viktória – Godzsa Ivett – Bíró Boglárka

Vélemény, hozzászólás?