Győzött a bajnokesélyes

U14 Közép csoport 15. forduló

Astra-Alef HFC – MTK Hungária FC 0-5

U14-es csapatunk szerdán az MTK csapatát fogadta a CSHC pályán. Ellenfelünk komoly mérleggel büszkélkedhet, hiszen a tíz lejátszott mérkőzéséből kilencet megnyert, és csak egyszer szenvedett vereséget, ezért nehéz mérkőzés várt lányainkra. A találkozón csapatunk célja az volt, hogy az eddig gyakorolt elemeket bátran alkalmazzák a lányok még az MTK ellen is, és ezt a második játékrészben sikerült is megvalósítani. Az első félidőben hamar megszerezte a vezetést az MTK, és a játékész végén már 3-0-ra vezetett. A lányok nem estek kétségbe, sőt a második félidőre egyre jobban felvették a bajnokesélyes ritmusát, és helyzeteket is ki tudtak alakítani a kék-fehérek kapuja előtt. Sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni, ellenfelünk viszont még kétszer betalált, így 5-0-ra meg is nyerte a mérkőzést.
Lányaink mindent megtettek a jó eredmény érdekében, a második játékrészben bátrabban is játszottak, így egy szépítő találatot mindenképpen megérdemeltek volna. Az őszi egymás elleni mérkőzésen is hasonló eredmény született, de a játékunk teljesen más volt ezen a tegnapi meccsen, ami bizonyítja, hogy sokat fejlődtek a lányok, és ez a legnagyobb eredmény számunkra.
U14-es csapatunkra már csak egy mérkőzés vár, május 25-én a Kelen ellen játsszák majd ebben a korosztályban az utolsó bajnoki mérkőzésüket a lányok.

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kinka Petra – Bajza Kata – Halász Anna – Sajgó Laura – Perczel Szonja – Bagdi Doroti – Reibl Orsolya – Godzsa Ivett – Döbröczöni Zoé – Nagy Barbara – Gáspár Viktória – Körmös Petra

Vélemény, hozzászólás?