Csapatunk továbbra is első

U16 HNP Közép csoport 11. forduló

Astra-Alef HFC – 1. FC Femina 4-0 (4-0)

U16-os csapatunk a ¾-pályás bajnokságban a Femina együttesét fogadta a CSHC pályán. A hirtelen jött nagy meleg kicsit rányomta a bélyegét a találkozóra, nehezebben koncentráltak a lányok, ez a sok kihagyott helyzetből is látszott. Végig csapatunk irányította a játékot, ellenfelünk át sem jött csapatunk térfelére, így kapusunknak, Török Noéminek nem sok dolga akadt. A 9. percben Ordasi Szimonetta egy átlövésből szerezte meg a vezető találatot, a 13. percben pedig Király Zsófia talált a Femina kapujába. A kétgólos vezetés után kicsit többet kellett várni a következő gólra, de a 35. percben végül megszületett, Reibl Orsolya távoli bombáját nem tudta hárítani ellenfelünk kapusa. Az első játékrész utolsó percében Meggyes Melánia növelte csapatunk előnyét, így 4-0-ás Astra vezetéssel zárult a félidő.
Az első 40 perc után senki sem gondolta volna, hogy több találat már nem születik, pedig ez történt. Hiába a sok helyzet, és lehetőség, többször már nem sikerült a Femina kapujába találni.
Csapatunk ezzel a győzelemmel továbbra is vezeti a bajnokság tabelláját, valamint játékosunk, Király Zsófia is vezeti a bajnokság góllövőlistáját 11 találattal.

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Török Noémi -Horváth Fanni – Meggyes Melánia⚽️ – Reibl Orsolya⚽️ -Hári Kata – Dancs Diána – Légrádi Viktória – Ordasi Szimonetta⚽️ – Király Zsófia ⚽️– Gáspár Viktória – Bíró Boglárka – Szirényi Vivien – Godzsa Ivett – Körmös Petra

Vélemény, hozzászólás?