Döntetlen az utolsó fordulóban

U14 Közép csoport 18. forduló

Kelen SC – Astra-Alef HFC 1-1 (0-0)
g: Bajza Kata (45.)

Vancsik Zsolt beszámolója a mérkőzésről:

“ A bajnokság bronzérmese ellen léptünk pályára, akitől ősszel otthon 5-1-re kikaptunk. Sajnos elég foghíjasan, egy cserével kellett játszanunk, de a kezdeti álmosság után felvettük a kesztyűt, és keményen beleálltunk a meccsbe. A lányok hősiesen, egymásért küzdve harcoltak a most még jobb technikai tudással rendelkező, igazi passzolós focit játszó ellenfél ellen, és szinte megbénították őket. Jellemző a meccs képére, hogy a meddő mezőnyfölényen kívül a Kelennek igazi helyzete, ziccere nem volt. Távoli lövésekkel próbálkoztak ugyan, de akkor viszont a parádés formába lendült Kinka Petra hárított. Külön köszönet kapusedzőjének, komoly munkát tettek bele, hogy egész szezonban remek formát mutasson. Sajnos a második félidőre már kezdtünk fáradni, ekkor egy megingást kihasznált ellenfelünk, és megszerezte a vezetést, amit hamar -egy jogosan megítélt büntetőből- egalizáltunk. A végén nyerhetünk volna, ha a veszélyes kontráink egyikét gólra váltjuk.
Nagyon gratulálok a lányoknak, ma kirakták a szívüket a pályára!”

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kinka Petra – Bajza Kata – Nagy Barbara – Halász Anna – Gáspár Viktória – Bagdi Doroti – Reibl Orsolya – Godzsa Ivett – Döbröczöni Zoé – Sajgó Laura

Ezzel a mérkőzéssel véget ért lányaink számára a 2018/2019-es szezon. Csapatunk a negyedik helyen végzett az MTK, a Ferencváros, és a Kelen SC mögött.

Vélemény, hozzászólás?