Egy lépéssel közelebb a bajnoki címhez

U16 Kiemelt csoport 21. forduló

Astra-Alef HFC – FC Hatvan 8-1(4-0)

U16-os csapatunk tegnap az FC Hatvan együttesét fogadta a CSHC pályán. A megszokott keretünkből többen is hiányoztak, például a Siber ikrek is, így ezen a mérkőzésen a fiatalabb generációnak is lehetősége volt a bizonyításra, a lányok pedig éltek is ezzel a bizalommal. Bajza Kata például háromszor is eredményes tudott lenni, de Horváth Fanni is kétszer talált a hatvani kapuba. Rajtuk kívül Gozsa Ivett, Ordasi Szimonetta, és a remek formában lévő Kirchner Anna is gólt szerzett. Nagy fölényben játszott csapatunk, és nem lett volna meglepetés a kétszámjegyű győzelem sem, ha a lányok jobban koncentrálnak ellenfelük kapuja előtt. A legfontosabb viszont a magabiztos győzelem, amellyel egy lépéssel közelebb kerültek lányaink a bajnoki címhez.
Ehhez viszont valószínűleg győzni kell csütörtökön Tápén a Szeged ellen, és szombaton a Soroksár ellen, bár a Ferencváros utolsó fordulóban lejátszandó ETO elleni rangadója is befolyásolhatja a végső sorrendet, hiszen nem csak a saját kezünkben van a sorsunk. Pontegyenlőség esetén ugyanis a Ferencváros a bajnok (a jelenlegi állás szerint), ezért csapatunknak az utolsó két mérkőzését mindenképpen nyernie kell, és így az utolsó fordulóban az FTC-ETO mérkőzés végeredménye dönt majd a bajnoki cím sorsáról.

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Török Noémi – Gáspár Viktória – Hári Kata – Meggyes Melánia – Reibl Orsolya – Dancs Diána – Kirchner Anna ⚽️– Horváth Fanni ⚽️⚽️– Bajza Kata ⚽️⚽️⚽️– Ordasi Szimonetta ⚽️– Király Zsófia – Légrádi Viktória – Godzsa Ivett ⚽️

Vélemény, hozzászólás?