Előnyben a HTE

Futsal NBI bajnoki döntő 3. mérkőzés

Astra-Alef Kiskunfélegyházi Bulls FC – Hajdúböszörményi TE 1-2 (0-1)
g: Sipos Lilla (24.) ill., Tell Zsófia (14.), Folk Zsuzsanna (25.)

Vasárnap Kiskunfélegyházán került sor a futsal bajnoki döntő harmadik mérkőzésére. Az előző két találkozón csapatunk, és ellenfelünk is 1-1 győzelmet szerzett hazai pályán, így most lányainkon volt a sor, hogy a Kész Arénában előnyt szerezzenek a negyedik mérkőzésre, melyre a HTE otthonában kerül majd sor. Bár bíztatóan kezdett csapatunk, hiszen a mérkőzés Astra fölénnyel kezdődött, mégis a Hajdúböszörmény szerzett vezetést a 14. percben. Egy szabadrúgás variációt követően Tell Zsófia talált Farkas Katalin kapujába. Lett volna még lehetőség a szünet előtt az egyenlítésre, de a helyzetek rendre kimaradtak.
A második játékrészben magasabb sebességi fokozaton kezdett csapatunk és ennek meg is lett az eredménye, Sipos Lilla a 24. percben egyenlített. Sajnos nem sokáig volt döntetlen az állás, a 25. percben Folk Zsuzsanna ismét vezetéshez jutatta a HTE-t, és ez a 2-1 lett a mérkőzés végeredménye is.

Ez a győzelem előnyhöz juttatta ellenfelünket a három nyert mérkőzésig tartó párharcban, sőt az, hogy a negyedik mérkőzés Hajdúböszörményben lesz, nem csapatunknak kedvez. Bíztató azonban, hogy ezen a mérkőzésen is lányaink játszottak fölényben, de a helyzetek sajnos kimaradtak, ezen kell javítani a következő mérkőzésen. Nyert már csapatunk a HTE otthonában bajnoki mérkőzésen, reméljük ez szombaton újra sikerül majd.

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

foto: Félegyházi Közlöny

 

Vélemény, hozzászólás?