Nem volt egy súlycsoportban a két csapat

U19 Közép-Keleti csoport 2. forduló

Dorogi FC – Astra-Alef HFC 21-0 (7-0)

Astra-Alef HFC: Gagyi Zsófia – Horváth Viktória, Szűcsová Chiara Vivien (Bor Dorina 18.), Takács Vivien, Harasztosi Judit, Nagy Kármen, Hammer Szimonetta, Markotics Annamária (Gerstenmajer Melisa 62.), Kauder Aida, Tolnai Alina, Kosztics Rebeka

U19-es csapatunk vasárnap a Közép-keleti csoportban Dorogon vendégeskedett. Ellenfelünk nem bizonyult “kedves” vendéglátónak, hiszen a két csapat közötti különbség miatt, már félidőben több góllal vezetett. Az, hogy nem lett több, annak is köszönhető, hogy kapusunk kapusunk Gagyi Zsófia remekül védett, rengeteg ziccert hárított. Több kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk a mérkőzés során, sőt, még egy ideig emberhátrányban is futballoztak lányaink a második játékrészben. A 65. perc környékére már nem bírták tovább a lányok a hazai rohamokat, elfáradtak, így sajnos nagyon sok lett a vége. 

Sok hiányzónk volt ezen a mérkőzésen, és nem könnyítette meg a helyzetünket az sem, hogy már a 18. percben belső védőt kellett cserélnünk sérülés miatt. Ellenfelünk valószínűleg a kiemelt csoportban is okozna gondot néhány csapatnak, így ezen a napon még ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

A harmadik fordulóban lányaink a Vasas Kubala Akadémiát fogadják majd Csepelen.

 

Vélemény, hozzászólás?