Erős ellenféltől szenvedtünk vereséget

U16 Keleti csoport 2. forduló

Nyíregyházi Spartacus – Astra-Alef HFC 10-0

Astra-Alef HFC: Kinka Petra – Kovács Rebeka (Bagdi Doroti 41.), Perczel Szonja, Reibl Orsolya, Papp Julianna, Nagy Barbara (Gáspár Viktória 30.), Halász Anna, Döbröczöni Zoé, Körmös Petra, Deme Petra, Godzsa Ivett (Kádár Luca 64.) 

U16-os csapatunk vasárnap a Nyíregyházán lépett pályára,a Nyíregyházi Spartacus csapata ellen. Sajnos nagyon gyorsan gólt szerzett ellenfelünk, (már az első percben), és ez megtörte a lányokat, így a második, és a hatodik percben tovább tudta növelni előnyét a nyíregyházi együttes. Ezután sokáig nem született találat, majd az első játékrész végén, még két gólt szerzett ellenfelünk. A második játékrész elején próbáltak küzdeni lányaink, 15 percig jól is tartották magukat, majd megint zörrent kapusunk Kinka Petra mögött a háló, és ezután talán kicsit fel is adta csapatunk a mérkőzést. Még négy találat született a lefújásig, így a Nyíregyháza csapata 10-0-ra megnyerte a találkozót.
Az öt U14-es régiós válogatottat adó hazaiak előrébb tartanak már csapatszinten, mint a mi lányaink, akik közül többen nyáron kezdték a nagypályát, és idő kell még ahhoz, hogy belerázódjanak. Addig is az erősebb csapatok elleni meccsekből tanulni kell, nem szabad türelmetlennek lenni, és a beletett munka előbb-utóbb kifizetődik majd.

Hajrá lányok!

 

Vélemény, hozzászólás?