Nem sikerül pontot szerezni

U19 Közép-Keleti csoport 8. forduló

Astra-Alef HFC – Palóc Farkasok 0-7 (0-2) jegyzőkönyv

U19-es csapatunk vasárnap a közép-keleti csoportban előrehozott mérkőzésen fogadta a Palóc Farkasok együttesét. Lányainknak nem sikerültek túl jól az eddigi találkozók, hiszen nem tudtak még pontot sem szerezni, ráadásul nagyobb arányú vereségekbe is belefutottak. Ez az összecsapás jobban alakult, mint az eddigiek, a félidőben csak 2-0-ra vezetett a balassagyarmati együttes, ráadásul volt sansza csapatunknak is a gólszerzésre. Sajnos az utolsó átadások rendre rosszul sikerültek, az egyéni megoldásoknál is több technikai hiba csúszott a játékba, így ellenfelünk védelme mindig tisztázni tudott. Ezzel szemben a második játékrész még öt találatot hozott a Farkasoknak, és így 7-0-ra megnyerték a mérkőzést.

Nincs könnyű dolga a lányoknak ebben a szezonban, hiszen csapatunk a 2018-2019-es bajnoksághoz képest lényegesen átalakult. Több olyan játékos is található a keretben, akiknek ez az első nagypályás szezonjuk, valamint a rutinosabbak közül sem találja egyelőre senki sem a góllövő cipőjét…

Reméljük ez a rossz sorozat hamarosan megszakad, és csapatunknak hamarosan sikerül majd pontot szereznie, bár a következő, Nyergesújfalu elleni találkozó sem ígérkezik könnyű feladatnak..

 

Vélemény, hozzászólás?