Válogatott centert igazolt csapatunk!⚽

Futsal csapatunk szurkolói számára örömhírrel szolgálhatunk, hiszen az Olaszországból hazatérő, felnőtt futsal válogatott center Kota Gabriella az Astra színeiben folytatja pályafutását!🎉
Kota Gabi még csak 22 éves, de pályafutása egészen hosszúra nyúlik vissza. Mint ahogyan sokan mások is, labdarúgással kezdte, 2011-ben 13 évesen igazolt a Debreceni Női Labdarúgó Sportegyesületbe. Egy évvel később a Nyírség NSC-ben folytatta pályafutását, majd 2013-ban kezdett megismerkedni a futsallal. Ekkor igazolt ugyanis az MVFC Berettyóújfalu csapatába. Itt 15 évesen a felnőtt NBII-es csapatban futsalozott, és 20 mérkőzésen 15 gólt szerzett.
2015-ben csapatot váltott, a DEAC együtteséhez igazolt, ahol nem csak az NBI-es futsal csapatban játszott, hanem a női felnőtt nagypályás NBII-es keret tagja is volt. A 2016-os évben igazolt a Hajdúböszörmény NBI-es futsal csapatába, illetve megyei szinten a Tarpa SC-ben folytatta párhuzamosan a labdarúgást is, melynek itt még mindig nem volt teljesen vége, hiszen egy évvel később a budapesti Airnergy FC csapatához igazolt NBII-be. Itt már körvonalazódhatott, hogy a futsal válik elsődlegessé a pályafutásában. Három évig meghatározó játékosa, mondhatni gólfelelőse volt a HTE együttesének, és bajnoki címet is nyert csapatával.
2019 szeptemberében igazolt Olaszországba az A.S.D. VIS FONDI együttesébe, ahol a Covid járvány miatt számára is hamar véget ért a 2019/2020-as évad.
A 2020/2021-es szezont már az Astrában kezdi meg, és reméljük, hogy sok góllal fog hozzájárulni NBI-es csapatunk sikereihez!
Hajrá Gabi!Hajrá Astra!🏆💪

Vélemény, hozzászólás?