Az MTK NBI-es csapatától igazoltunk!📣

Csolti Réka nagypályáról futsalra vált, és az első igazi futsal szezonját az Astra felnőtt NBI-es csapatában kezdi meg!🤩

Réka a Csakacselben kezdte pályafutását, de igazolt labdarúgóvá 2013-ban, 12 évesen vált, amikor a Budapest Honvéd csapata leigazolta. Már akkor kitűnt tehetségével az idősebbek között, és egy évvel később már nem csak az U15-ös, hanem az U17-es csapatban is pályára lépett, sőt meghatározó játékossá vált. Az U15-ös csoportmérkőzéseken 40 találkozóból 32 gólt szerzett, U17-ben pedig a harmadik mérkőzésén már sikerült kapuba találnia.
Tehetségére az MTK is felfigyelt, és a 2015/2016-os szezont már a kék-fehérek U17-es csapatában kezdte meg. Több bajnoki címet szerzett utánpótlás szinten, illetve a felnőttek között is bajnok lett az MTK-val. Emellett pedig először az U17-es, majd az U19-es korosztályos válogatott alapembere is volt.🇭🇺🎉
Réka számára nem ismeretlen a futsal hiszen a 2015/2016-os szezonban utánpótlásban futsalozott már az Astrában, azóta viszont csak nagypályán játszott az MTK színeiben.

Most úgy döntött, hogy felhagy a labdarúgással, és a 2020/2021-es szezont az Astra futsal csapatában kezdi meg. Reméljük, hogy futsalban is hasonló sikerek várnak rá, mint az eddigi években nagypályán!

Sok sikert Réka!💪🏻
Hajrá Astra!😍

Vélemény, hozzászólás?