Kétgólos győzelem a nyitányon!

ETO FC Győr – Astra-Alef HFC-Üllő 2-4 (0-1)

g: Feketevízi Tímea (66.), Bódai Viktória (93.) ill. Sipos Lilla (40.), Dikanová Dominika (52.), Rácz Zsófia (62.), Vicsek Nóra (83.)

 

 

ETO FC Győr: Bokros Veronika – Fél Patrícia, Fleck Nikolett (Romanoczki Kármen 56’) Pacsuta Dóra, Fél Alexandra – Feketevízi Tímea, Öreg Cintia – Vida Boglárka, Ploner Szandra (Sali Rebeka 68’), Zsédely Réka  (Tillinger Dóra 68’) – Bódai Viktória

Edző: Kulcsár Zsolt

Astra-Alef HFC-Üllő: Török Noémi – Rozmis Gabriella, Vidács Krisztina, Véninger Tünde, Csizi Fanni – Rácz Zsófia, Erdész Fanni (Németh Andrea 84.), Dikanová Dominika (Vicsek Nóra 56.), Gelb Mónika, Szakonyi Emese (Vidovenyecz Anna 73’), Sipos Lilla 

Edző: Szász Ferenc

Felnőtt csapatunk a Simple Női Liga 2020/2021-es idényének első fordulójában az ETO FC Győr otthonában vendégeskedett.

Lányainknak a vírushelyzet után viszonylag hosszú felkészülési időszakot tervezett csapatunk vezetőedzője Szász Ferenc. A programban az edzések mellett több edzőmérkőzés is szerepelt, melyeket többségben győzelemmel zárt a csapat, így bizakodva várhatták a lányok az ETO elleni találkozót.

A mérkőzés első 45 percére csapatunk szempontjából rányomta a bélyegét az, hogy régóta nem játszott tétmeccset a csapat. Több helyzet, illetve lehetőség is kimaradt, de öt perccel az első játékrész vége előtt sikerült megszerezni a vezetést Sipos Lilla találatával. A második félidőt jobban kezdte csapatunk, az 52. percben Dikanová Dominika, a 62. percben Rácz Zsófia (büntetőből) volt eredményes, így 28 perccel a vége előtt már eldőlni látszott a találkozó.  A 66. percben Feketevízi Tímea találata kétgólosra csökkentette csapatunk előnyét, de  a 83. percben Vicsek Nóra góljával visszaállt a háromgólos különbség. A győri csapat azonban a hosszabbításban ismét betalált, Bódai Viktória volt eredményes, így lányaink 4-2-re nyerték a találkozót.

Csapatunk kapusa a 17 éves Török Noémi ugyan nem először lépett pályára a női NBI-ben, de most először védett végig az első osztályban egy találkozót. Gratulálunk neki!

Lányaink a következő fordulóban (2020.08.23-án) a Kelent legyőző Haladás-Viktória együttesét fogadják majd Üllőn.

Foto: ETO FC Győr

Vélemény, hozzászólás?