Pontszerzés Tiszakécskén!

U16 HNP Dél-Keleti csoport 2. forduló

Tiszakécske VSE – Astra-Alef HFC-Üllő  1-1 (0-1)
g:Kiss Lilia Anna (78.) ill. Reibl Orsolya (42.)

A jegyzőkönyv IDE kattintva megtekinthető!

A 2020/2021-es szezonra teljesen átalakult U16-os csapatunk. Többen kiöregedtek ebből a korosztályból, a fiatalok felkerültek az U14-es csapatunkból, így vezetőedzőnknek, Rácz Zsófiának teljesen új csapatot kell felépítenie. A feladat nem könnyű, hiszen több lánynak is új még a nagypályás terület is, éppen ezért az első két nagypályás mérkőzésükön vereséget szenvedtek a lányok a jó erőkből álló Szolnok, és a szintén erős Debrecen ellen. A ¾-pályás bajnokság viszont jelenleg mondhatni “testhezállóbb” csapatunknak, ezt meg is mutatták a lányok Tiszakécskén. 

Tiszakécskére sem tudott még teljes kerettel utazni csapatunk, ennek ellenére leányaink irányították a mérkőzést, sőt Reibl Orsolya 42. percben szerzett találatával a vezetést is megszerezték. Több lehetősége is lett volna még lányainknak a gólszerzésre, de nem sikerült értékesíteni a helyzeteket, még egy jogosan megítélt büntető is kimaradt, ellenfelünk pedig a mérkőzés utolsó perceiben egyenlíteni tudott, így tulajdonképpen két pontot otthagytak a lányok Tiszakécskén. Szomorkodni azonban nincs okunk, megvan az első pontja a csapatnak, és még rengeteg lehetőségük lesz a javításra!

A lányok szépen fejlődnek, még időre van szükség ahhoz, hogy a  megszokják egymást, a nagypályát, és rutint szerezzenek, de jó úton jár a csapat!

A következő megmérettetés jövő héten vasárnap a Pest megyei U15-ös bajnokságban vár a lányokra, a Gyáli BKSE együttesével mérkőznek majd meg.

Hajrá lányok!

Vélemény, hozzászólás?