Fejben kell jobbnak lenni!

U16 NP keleti csoport 8. forduló

Kecskeméti LC KTE SI – Astra-Alef HFC-Üllő 2-1 (0-0)
⚽️Rácz Anna (44.,48.) ill., Nagy Barbara Emma (57.)

U16-os csapatunk a nagypályás bajnokság keleti csoportjában vasárnap játszotta aktuális bajnoki mérkőzését a Kecskemét ellen. 

A lányok nagyon bátortalanul kezdték a találkozót, emiatt nem nagyon sikerült eljutni ellenfelünk kapujáig, de a kecskeméti lányoknak sem sikerült bevenni Kinka Petra kapuját, így 0-0-ás döntetlennel fordultak a csapatok.

A szünetben rendeztük a sorokat, és a második játékrészben már sokkal bátrabban és jobban játszottak a lányok, sokat passzoltak, sikerült helyzeteket is kialakítani a kecskeméti kapu előtt. Ennek ellenére ellenfelünk szerezte meg a vezetést, sőt négy perccel később ismét sikerült betalálniuk, így a 48. percben már 2-0-ra vezetett a hazai együttes. Csapatunk igyekezett javítani, ez az 57. percben sikerült is, Nagy Barbara szerzett gólt. Talán ha kicsit nagyobb tűzzel, akarattal játszanak a lányok, akkor akár egyenlíteni is tudott volna csapatunk, de ez sajnos nem sikerült, így 2-1-es vereséget szenvedtek.

Az eredményeken már látszik, hogy nyár óta szépen összeállt a csapat, sokat fejlődtek a lányok, de még azt el kell hinniük, hogy tudnak nyerni, amit mindenkinek saját magában kell rendeznie, és akkor talán hamarosan már sikerül pontot, pontokat szerezni nagypályán is.

📅Az U16-os lányok az őszi szünetben két találkozót is játszanak, kedden a DEAC együttesét fogadják Üllőn, csütörtökön pedig a Kazincbarcika csapatával mérkőznek meg. November harmadikán pedig az utolsó őszi bajnoki mérkőzésre kerül sor, a Békéscsaba együttese érkezik majd Üllőre.📅

“A legfontosabb amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá”

Hajrá lányok!Hajrá Astra!⚽️💪

Vélemény, hozzászólás?