Ismét győztek a futsalos lányok!💪

Női futsal NBI 5. forduló

Astra HFC-Üllő – Budaörs Futsal 3-1 (1-0)
⚽️:Krascsenics Petra (4., 36.), Urbán Anett (25.) ill., Megyeri Boglárka (31.)

A női futsal bajnokság 5. fordulójában csapatunk az újonc Budaörs együttesét fogadta Üllőn vasárnap este. A papírforma lányainknak kedvezett, hiszen a TFSE-vel vívott döntetlenen kívül az összes mérkőzésen győztesen hagyták el Dombó János lányai a játékteret, míg a budaörsi csapat három vereség mellett mindössze kétszer tudott nyerni. 

Jól indult a találkozó csapatunk számára, hiszen már a 4. percben megszületett a vezető találat, Krascsenics Petra vette be Terdik Tamara kapuját. Sajnos a második gólra elég sokat kellett várni, hiszen hiába voltak meg a helyzetek, azok rendre kimaradtak, így az első játékrészben több találat már nem született. 

A második játékrész 25. percében aztán végre “megérkezett”a második gól, Urbán Anett talált a budaörsi kapuba, és bár a 31. percben Megyeri Boglárka még gólokban szorossá tudta tenni a találkozót, a 36. percben Krascsenics Petra ismét eredményes volt, így csapatunk 3-1-re megnyerte a mérkőzést és továbbra is tartja vezető helyét a bajnokság tabelláján!

📅A következő fordulóban ismét rangadó következik, Üllőn fogadják majd lányaink november 8-án a TFSE együttesét. Ezen a hétvégén (november 8.) pedig elkezdődik az U17-es futsal bajnokságban is a szezon, utánpótlás csapatunk szintén a TFSE ellen kezdi meg a 2020/2021-es bajnokságot.📅

Vélemény, hozzászólás?