Győzelemmel zárta az őszt nagypályán az U16🤩👏

U16 Keleti csoport 2. forduló (halasztott mérkőzés)

Astra-Alef HFC-Üllő – Békéscsaba 1912 Előre 4-2 (1-1)
⚽️Godzsa Ivett (5.), Bajza Kata (56., 65., 78.) ill., Böör Enikő (37.), Erdei Rubin (80.)

Tegnap a Békéscsabával játszotta le utolsó őszi nagypályás mérkőzését U16-os csapatunk Üllőn. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy csapatunkon múlt, hogy a találkozó megrendezésre kerüljön, mert a békéscsabai együttes “otthon” felejtette🤷‍♀️ a mérkőzés szerelését. Vezetőedzőnknek Rácz Zsófiának sikerült csapatunk komplett váltófelszerelését biztosítani az ellenfél számára, így lejátszásra került a találkozó. ✅

A második fordulóból elhalasztott mérkőzésen bár ellenfelünk birtokolta többet a labdát, a vezetést csapatunk szerezte meg Godzsa Ivett találatával az 5. percben.⚽️A vezető gól után sokáig nem született találat, inkább mezőnyben folyt a játék néhány lehetőséggel, de csapatunk bátran játszott, és tartotta magát a mérkőzés előtt megbeszéltekhez. Néhány ügyes labdakihozatalt is sikerült a lányoknak véghez vinni,  de az első játékrész vége előtt ellenfelünk egy szabadrúgásból kiegyenlített, így 1-1-es döntetlennel vonalhattak szünetre a csapatok.

A második félidőben sem változott sokat a játék képe, és bár több helyzet, és lehetőség is adódott mindkét oldalon, Bajza Kata ⚽️⚽️⚽️mesterhármasával  a 78. percben már 4-1-re vezetett csapatunk. A 80. percben ellenfelünk még egyszer betalált, így 4-2-re nyerték lányaink a mérkőzést.

Az őszi szezonból ellenfeleinknek még több mérkőzés hátravan,  így az, hogy a tabellán hol telel majd a csapat, még nem dőlt el, de talán most nem is ez a legfontosabb. A lányokon mérkőzésről mérkőzésre látszott a fejlődés, előrelépés, és ha így fejlődnek tovább, akkor tavasszal sok győzelemnek örülhetünk majd.

Szép volt lányok! Hajrá Astra!💪👏

Vélemény, hozzászólás?