Vereség a Ferencvárostól!

Simple Női Liga 10. forduló

FTC-Telekom – Astra-Alef HFC-Üllő 4-0 (2-0)
g: Melisa Hasanbegovic (9., 34.), Tiffany  Cameron (75.), Vágó Fanni (85.)

Felnőtt csapatunk a Simple Ligában szombaton pótolta a Ferencváros Bajnokok Ligája szereplése miatt halasztott FTC elleni találkozóját. 

A mérkőzésen a vírushelyzet miatt továbbra sem állt Szász Ferenc rendelkezésére minden játékos, és ugyanezen okok miatt a csapat sem volt még 100%-os állapotban.

A találkozón a Ferencváros birtokolta a labdát, de lányaink fegyelmezett védekezésének köszönhetően sok helyzetet nem tudtak kialakítani Török Noémi, és Farkas Katalin kapuja előtt sem. Az első játékrészben szerzett két Fradi gól szöglet után született, és mindkétszer Melisa Hasanbegovic volt eredményes. A második félidőben szintén két gólt lőtt a Fradi, mindkétszer szélről beadott támadás végén mattolták Farkas Katalint. Először a 75. percben egy balról érkező beadás után Tiffany Cameron talált a hálóba, majd Czellér Dorottya jobb oldali beadását követően Vágó Fanni volt eredményes (85.).

Több találat már nem született, az FTC-Telekom 4-0-ra nyert, de szégyenkezni nincs oka csapatunknak, hiszen mindent megtettek a lányok, megnehezítették a Ferencváros dolgát, ráadásul ezúttal több U19-es játékosnak is lehetőséget tudott adni Szász Ferenc a bizonyításra.

Csapatunk nehéz féléven van túl, de még így is magabiztosan őrzi helyét a tabella negyedik pozíciójában nyolc pont előnnyel az 5. helyezett Szent Mihály előtt. 

A Simple Női Liga tavaszi rajtja 2021. március 13-14-i hétvége lesz, csapatunk a Kelen SC ellen kezd majd idegenben.

Hajrá Astra!

A mérkőzés összefoglalója

Foto: Sas Gábor

Vélemény, hozzászólás?