Kétgólos győzelem Szekszárdon!🤩⚽👏

Női Futsal NBI 5.helyért 2. mérkőzés
g: Nagy-Cseke Vivien (28., 38.), Kágyi Árvácska (20.) ill. Csolti Réka (6.,7., 27.), Hargas Annamária (17.), Dorner Dóra (2.)
Női futsal csapatunk ma eldöntötte az ötödik hely sorsát, hiszen 5-3-ra nyert Szekszárdon az ötödik helyért folyó párharc második mérkőzésén.
Ezúttal nem volt szükség hosszabbításra sem, hiszen csapatunk már a mérkőzés 17. percében 4-0-ra vezetett Dorner Dóra, Csolti Réka (2), és Hargas Annamária góljaival. Az első játékrész vége előtt Kágyi Árvácska ugyan szépíteni tudott, de a második félidő első találatát is csapatunk szerezte, pontosabban Csolti Réka, aki így ezen a találkozón is mesterhármassal vette ki részét a győzelemből!
Bár a szekszárdiak még lőttek két gólt (Nagy-Cseke Vivien volt eredményes), csapatunk 5-3-ra nyert, és így az 5. helyezést szerezte meg a 2020/2021-es Női futsal bajnokságban.
A bajnokság ugyan véget ért csapatunk számára, de még lesz lehetőség a lányoknak szurkolni, hiszen még vár csapatunkra a Futsal Magyar Kupa négyes döntője, melyre várhatóan május elején kerül majd sor!
Hajrá Astra!🤗💪

Vélemény, hozzászólás?