Győzelem, és Czinege Eszter mesterhármas a Tiszakécske ellen!

U19 Dél-Keleti csoport 17. forduló

Tiszakécske VSE – Astra HFC-Kiskunfélegyháza 1-5 (1-0)
g: Illés Janka (31.) ill, Czinege Eszter (67., 70., 88.), Novák Gabriella (61.), Kovács Alexandra (84.)

U19-es csapatunk a dél-keleti csoportban szombaton játszotta le aktuális bajnoki mérkőzését a Tiszakécske ellen. A papírforma ebben a csoportban elég sokszor érvényesül, így bízhattunk benne, hogy lányaink tovább növelik pontjaik számát, amellyel egyre közelebb kerülnek az ezüstérem megszerzéséhez.

Ellenfelünk viszont nem “feltett kézzel” érkezett a pályára, és a mérkőzés 31. percében Illés Janka góljával a vezetést is megszerezte, sőt az első játékrészt 1-0-ra meg is nyerte. 

A második félidőben viszont megrázta magát csapatunk. A 61. percben megtört a jég Novák Gabriella találatával sikerült egyenlíteni, hat perccel később pedig Czinege Eszter is megkezdte a gólgyártást, így már 2-1-re vezetett csapatunk. Az utolsó húsz percben is csak Astra találatoknak örülhettünk, Czinege Eszter duplázott (70., 88.), valamint Kovács Alexandra is bevette a tiszakécskei kaput a 84. percben, így lányaink 5-1-re megnyerték a találkozót. 

Csapatunk ezzel a győzelemmel hét pontra növelte a különbséget a jelenleg a tabella harmadik fokán álló Szent Mihály együttesével szemben. Jövő héten ismét két mérkőzést játszanak majd a lányok, hiszen szerdán a Tiszakécskével csapnak majd össze (halasztott mérkőzés pótlása), hétvégén pedig a bajnokaspiráns Gyulai Amazonok vendégei lesznek Gyulán.

Szép volt lányok! Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?